Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Το Αγγλάνι * στο λιμάνι!

Την τρίτη του μεταγραφή για φέτος (μετά τους Ζαιρί και Πάρντο) ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, καθώς προχώρησε στην αγορά του δανεικού, έως προ ολίγων ωρών, Ματ Ντάρμπισιρ από την Μπλάκμπερν.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Μπλάκμπερν, για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ματ Ντάρμπισιρ.


Έτσι, αποκτήσαμε έναν παίκτη που πρόλαβε και λατρεύτηκε πολύ γρήγορα (και δικαίως) από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τόσο για τα κρίσιμα γκολ του - όταν μπαίνοντας ως αλλαγή (ως συνήθως) σκόραρε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, με αποκορύφωμα τα δύο γκολ στον τελικό με την ΑΕΚ - όσο και για το πάθος του για το ποδόσφαιρο που μετέδωσε και στους φιλάθλους.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γκολ στο 96' με την ΑΕΚ, αγωνιζόμενος με διάσειση, όταν άλλοι ακόμη και με ελαφρύ τραυματισμό αρνούνται παίξουν και ψάχνουν δικαιολογίες;

Παίχτες σαν τον Ματ θέλουμε να βλέπουμε στην ομάδα μας. Παίχτες με πάθος για το άθλημα, με πίστη στη νίκη, που δεν φοβούνται να μπουν στη μάχη και να τα δώσουν όλα, παίχτες που μας θυμίζουν τι πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο, χωρίς γκλαμουριές και δημοσιοσχεσιλίκι.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Θέληση όλων μας φυσικά είναι να τον δούμε να τιμάει για πολλά χρόνια την ερυθρόλευκη.

Συζητήστε για τον πάικτη στο φόρουμ των thrylos-fans.

* Αγγλάνι = Άγγλος + Αλάνι


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.