Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Τα πάντα Όλα(φ)!

Σε μία σπουδαία μεταγγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός, αποκτώντας για τρία χρόνια απο τη Γιουβέντους τον διεθνή Σουηδό κεντρικό αμυντικό, Όλοφ Μέλμπεργκ!

Η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού διεθνή αμυντικού Όλοφ Μέλμπεργκ από τη Γιουβέντους. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας."

Ο "Βίκινγκ", με τη σπουδαία καριέρα σε ΑΙΚ, Σανταντέρ, Άστον Βίλα (έμεινε 7 χρόνια εκεί, έγινε αρχηγός της και λατρεύτηκε από τους οπαδούς) και Γιουβέντους προσθέτει αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εμπειρία στο κέντρο της άμυνας, ενώ είναι σίγουρο πως και οι δύο Παπαδόπουλοι έχουν πολλά να μάθουν από αυτόν.

Εν αναμονή και των υπόλοιπων μεταγγραφικών κινήσεων, ας καλωσορίσουμε στην ερυθρόλευκη οικογένεια ένα αληθινό μαχητή, ένα παίκτη που σίγουρα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Välkomnande Olof!

Η καριέρα του Μέλμπεργκ: (εμφανίσεις - γκολ)


1995-96 Ντάγκερφορς 22 - 0


1996-98 ΑΙΚ 43 - 0


1998-2001 Σαντατέρ 97 - 1

2001-2008 Άστον Βίλα 260 - 7

2008-09 Γιουβέντους 23 - 2

Συζητήστε για τον νέο παικταρά της ομάδας στο φόρουμ των thrylos-fans.

Αφιερώματα στον Μέλμπεργκ από φίλους της Άστον Βίλα:






Με τη φανέλα της Γιουβέντους σκοράρει εναντίον της Ρόμα (πρώτο βίντεο) και της Λάτσιο (δεύτερο βίντεο):










Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.