Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Δυο βήματα πριν τους ομίλους!

Η πρώτη "επίσημη" εμφάνιση του Ολυμπιακού μπροστά στο κοινό του συνοδεύτηκε με την νίκη πρόκριση απέναντι στην Σλοβαν Μπρατισλαβας. Μπορεί βέβαια η υπόθεση πρόκριση να είχε τελειώσει από το 0-2 την προηγούμενη εβδομάδα στην Σλοβακία, αλλά όπως και να το κάνουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδα στο γήπεδο Καραΐσκάκη αποτελεί από μόνο του ξεχωριστό γεγονός. Ο Θρύλος κατέβηκε με την ίδια σχεδόν εντεκάδα του παιχνιδιού της Μπρατισλαβας, με την διάφορα την συμμετοχή των Μαρεσκα και Γκαλετι στο αρχικό σχήμα. Η αλήθεια είναι ότι οι Σλοβάκοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι μη έχοντας να χάσουν κάτι. Ο Ολυμπιακός σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν έκανε κάτι σπουδαίο και στην μοναδική καλή φάση που δημιούργησε ευτύχησε και να σκοράρει με τον Μαρεσκα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε από την αρχή ο Ντιογο και η ομάδα φάνηκε γενικά να ανεβαίνει. Αποτέλεσμα ήταν σε μια από τις αντεπιθέσεις φωτιά ο Ντιογο σκόραρε με κεφάλια ψαράκι μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκαλετι πάνω στην κίνηση. Από το σημείο αυτό και μετά ενδιαφέρον είχε μόνο η έκταση του τελικού σκορ, το οποίο τελικά έμεινε στο 2-0 παρά το γεγονός ότι Ντιογο, Λεοναρντο και Ντουντου "έψαξαν" το γκολ. Ευκαιρία συμμετοχής είχαν και οι Λεοναρντο και Κυριάκος Παπαδόπουλος που μπήκαν αντί του Γκαλετι και Μαρεσκα αντίστοιχα.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην κλήρωση της Παρασκευής (07/08) προκειμένου να μάθουμε τον αντίπαλο μας στον επόμενο γύρο.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.