Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Καλή χρονιά!

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός απόψε στην Σλοβακία κάνοντας σεφτέ στις νίκες για τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Η ομάδα έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε στην πρώτη μας σοβαρή ευκαιρία στο 2ο μόλις λεπτό. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν εύκολα και έγιναν ακόμα πιο απλά όταν μετά από προσωπική ενέργεια του Λεονάρντο το σκορ έγινε 0-2. Το παιχνίδι δεν αντέχει σοβαρής κριτικής και λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου αλλά και λόγω της εποχής που γίνονται τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Θα ήταν άδικο να κάνουμε κριτική στους παίκτες, εν μέσω προετοιμασίας. Σίγουρα όμως τους αξίζει ένα μπράβο (όπως και στον προπονητή) που έδειξαν σοβαρότητα και καθάρισαν νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Ο επαναληπτικός είναι την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδο Καραΐσκάκη.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Σλόβαν: Μπίτσικ, Σαλάτα (79’ Τσέρνακ), Ντόμπροτκα, Βαλάτσοβιτς, Χαλενάρ, Σλοβάκ, Πετράς, Μάσαρικ (57’ Σιλβέστρ), Κοζάκ, Γκαούτσο (74’ Ιβάνα), Ντοσουντίλ.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Λεονάρντο (60’ Γκαλέτι), Γιάννης Παπαδόπουλος (70’ Μαρέσκα), Μήτρογλου (84’ Ντιόγο).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.