Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ...ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Μπορντό-Ολυμπιακός 2-1 και η πρόκριση στους Γάλλους. Αυτή είναι η ουσία που θα μείνει στην ιστορία. Δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι που μένουν κι όχι οι προσπάθειες. Κι οι πάιχτες του Ολυμπιακού σήμερα το βράδυ πάλεψαν όσο μπορούσαν. Προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου εκεί φίλοι μου χάθηκε η πρόκριση. Τέτοια ώρα όμως τέτοια λόγια θα μου πείτε. Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός διεκδίκησης του τελευταίου στόχου που του είχε απομείνει και σε όλους μας θα μείνει η πίκρα του αποκλεισμού. Ενός αποκλεισμού που όπως όλοι είδαμε θα μπορούσε να μην είχε έρθει ποτέ, αλλά θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο εκτός από ικανότητα.

Οι ερυθρόλευκοι παρά το γεγονός πως βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, τίμησαν τη φανέλα που φορούσαν και μας έκαναν υπερήφανους. Δεν τα κατάφεραν, αλλά τους είδαμε να προσπαθούν. Ο καθένας έδωσε ότι μπορούσε κι έπαιξε όσο μπορούσε. Αυτή η ομάδα με τα αμέτρητα προβλήματα κατάφερε να φτάσει μια ανάσα από το θαύμα. Γιατί οι παίχτες πίστεψαν ότι μπορούσαν τη φετινή χρονιά να πάνε μακρυά στο θεσμό. Και χάριν σε αυτούς η ομάδα μας έφτασε ως εδώ. Γιατί η διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο το Σωκράτη Κόκκαλη αρκέστηκε στα φράγκα που πήρε και δεν κυνήγησε το όνειρο. Από ποια ομάδα αποκλείστηκε σήμερα ο Oλυμπιακός κύριε Κόκκαλη; Από τη Μπορντό; Και ποια είναι η Μπορντό να μπορεί να αφήνει τον Ολυμπιακό των τόσων συμμετοχών στη διοργάνωση, εκτός συνέχειας; Μήπως είχε ξαναπαίξει στους 16 του θεσμού και δεν το ξέρουμε; Ποια ομάδα λοιπόν, φοβήθηκε ο Ολυμπιακός μας; Και το αφήσατε εσείς κύριε Κόκκαλη να συμβεί κι είστε ο μοναδικός υπεύθυνος του αποκλεισμού.

Που αν ο Ολυμπιακός είχε μια καλύτερη προετοιμασία, ένα καλύτερο υλικό και την κατάλληλη υποστήριξη δεν υπήρχε περίπτωση να αποκλειστεί από τη Μπορντό. Θα τους είχε πνίξει από το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά και τώρα θα συνεχίζαμε το όνειρο. Θα συνεχίζαμε το μαγευτικό ταξίδι, που ποιος ξέρει που και αν θα σταματούσε; Αλλά ποια Ευρώπη και ποια κουραφέξαλα...τα φράγκα να τσεπώνετε και να παίρνουμε το πρωτάθλημα και ποιος χέστηκε για την Ευρώπη. Τα φράγκα τσεπώθηκαν όμορφα κι ωραία, το πρωτάθλημα όμως που πήγε; Ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε είναι για πολύ παραπάνω από το ταβάνι που του έχτε θέσει και γι αυτό είμαστε όλοι πικραμένοι από αυτό τον αποκλεισμό.

Συγχαρητήρια στους παίχτες μας που πάλεψαν κι έκαναν ότι μπορούσαν. Ποιος ξέρει πότε θα ξαναδούμε το σεντόνι να κουνιέται με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο. Μήπως κύριε Κόκκαλη μπορείτε να μας απαντήσετε;

Σχολιάστε τον αγώνα της ομάδας στο φόρουμ των thrylos-fans!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Στολτίδης (80΄ Λεντέσμα), Ζαϊρί (62' Μήτρογλου), Ντάτολο, Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.