Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Ευρωπαίος Αυτοκράτορας!

Ενας καλος, ψυχωμενος, δυνατος και αποφασισμενος Ολυμπιακος πατησε αποψε το χορταρι του Ολυμπικο και σαν γνησιος μονομαχος αποτελειωσε την αντιπαλο του μεσα στην Ρωμαϊκη αρενα! Μπορει να μην επαιξε τοσο καλα ο Θρυλος, αλλα επαιξε πιο εξυπνα απ'ολα τα ματς και καταφερε να κερδισει ενα παιχνιδι το οποιο βρεθηκε να χανει με 1-0 απο το 30.......ενα γκολ της Λατσιο το οποιο ηρθε απο την εγκληματικη αβλεψια τοσο του διαιτητη οσο και του βοηθου, μιας και η μπαλα ειχε βγει 1.5 μετρο εκτος γηπεδου.

Οι παικτες μας ομως δεν εκαναν πισω........τα εδωσαν ολα και καταφεραν αφενος μεν στο 35 να ισοφαρισουν με ενα εξαιρετικο τερμα του Γκαλετι και στο δευτερο ημιχρονο να "πνιξουν" την Λατσιο αρχικα καλυπτοντας ολους τους χωρους και εν συνεχεια σκοραροντας ενα υπεροχο τερμα, με δραστη τον Νταρκο Κοβασεβιτς. Η ομαδα συνεχισε να ειναι συμπαγης και να αντεχει την σχετικη πιεση των Ιταλων αλλα και την συνεχιζομενη (απο το 1ο λεπτο) αλητεια του ανδρικελου με την σφυριχτρα!

Αξια νικη λοιπον για τον Θρυλο μας, που για αλλη μια φορα φετος στην Ευρωπη μας κανει περηφανους. Πλεον ακομα και με Χ με την Βερντερ, η ομαδα μας ειναι στην επομενη φαση.

Μπραβο σε ολους........παικτες και προπονητες!!!

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Πάντος, Πατσατζόγλου (75' Μενδρινός), Λεντέσμα, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (90+ Μήτρογλου), Λούα Λούα (56' Κοβάτσεβιτς)


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.