Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Οδοστρωτήρας!!

Ενας φοβερος και τρομερος Ολυμπιακος ισοπεδωσε (109-65) αποψε την Προκομ στο ΣΕΦ. Παρα τις απουσιες των Γκριρ και Τσακαλιδη, ο Θρυλος μας φανηκε εξαιρετικα σοβαρος και συγκεντρωμενος και στην κυριολεξια ελιωσε την Πολωνικη ομαδα που σε κανενα σημειο του αγωνα δεν μπορεσε να προβαλει σοβαρη αντισταση. Θα ηταν αδικια για ολη την ομαδα το να ψαξουμε ποιοι επαιξαν καλυτερα. Οταν η ομαδα αποδιδει τοσο καλα και η διαφορα εχει τετοιες διαστασεις, ειναι προφανες οτι ολοι επαιξαν οπως επρεπε. Δεν μπορουμε ομως να μην κανουμε μια μικρη αναφορα στους εξαιρετικους Μασιγιαουσκας, Γουντς, Τζακσον και Μπλεϊκνι!

Ακομα και οι υποτιθεμενοι "αναπληρωματικοι" παικτες (Βασιλειαδης, Τεοντοσιτς, Παπαμακαριος) επαιξαν πολυ καλα και μυαλωμενα εκμεταλευομενοι την ευκαιρια που τους δοθηκε. Ελπιζουμε μονο η σημερινη εμφανιση να μην γεμισει τα μυαλα των παικτων μας και των προπονητων με αερα!

Αναμενουμε αναλογες σοβαρες εμφανισεις!

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός (Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 7 (1), Παπαμακάριος 2, Γουντς 22 (5), Ματσιγιάουσκας 27 (2), Μπουρούσης 11 (1), Βασιλόπουλος 8, Βασιλειάδης 14 (2), Πρίντεζης 2, Καυκής 2, Τεόντοσιτς 5 (1), Τζάκσον 18.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.