Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Λάτιν αρχή!

Με το δεξί ξεκίνησε την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα της Σουπερλιγκας ο Ολυμπιακός. Παρόλο που η ομαδα βρεθηκε σε νεκρό χρόνο (στις καθυστερίσεις του ημιχρόνου) πισω στο σκορ, παρουσίασε μια τελείως διαφορετική εικονα στο 2ο μισό της αναμέτρισης και αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν μια σημαντικη, κυρίως από ψυχολογικής άποψης, νίκη. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη εμφάνιση του Ντιογκο με την ερυθρόλευκη φανελα. Ο Βραζιλιανός έκανε ένα εξαιρετικό ντεμπουτο δείχνοντας οτι έχει πλούσιο ταλέντο και ότι αν δουλέψει και έχει τα μυαλά μεσα στο κεφάλι του θα κάνει σπουδαία καριερα στην Ευρώπη.

Ηγέτης της ομάδας για αλλο ενα παιχνίδι ηταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποιος σημείωσε 2 τέρματα και αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Αρκετά καλοι ήταν και οι Ντουντού και Μπελούτσι. Αμφότεροι εκαναν ενα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο. Εξαιρετικός σε ολο τον αγώνα ηταν και ο Τάσος Πάντος που έδωσε δωρεάν μαθήματα για το πώς παίζεται η θέση του δεξιού μπακ. Θετικοί και οι δυο κεντρικοί αμυντικοί αλλά κάτι φαίνεται να μην κολάει σε αυτο το συγκεκριμενο δίδυμο. Θετικός ηταν και ο Ντομι καθως και ο Ντάρκο, ο οποίος πρόλαβε μέσα σε μισή ώρα που έπαιξε να σκοράρει κιολας.

Ακολουθεί διακοπή δεκαπέντε ημερών, εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Καιρός αρκετός προκειμένου να αλλάξουν κάποια κακώς κείμενα στην ομάδα.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Ντομί, Γκαλέτι, Ντουντού, Πατσατζόγλου (46’Μπελούτσι), Λέτο (75' Στολτίδης), Ντιόγκο, Μήτρογλου (54' Κοβάσεβιτς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Αμπάρης, Φλάβιο, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Νταμόντε, Μπαστία, Φάμπιο, Ουριμπάρι, Ζορζίνιο, Μιλάνο, Τσέζαρεκ


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.