Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Ολυμπιακός - Λουκοΐλ Ακαντεμικ 100 - 80

Πρώτη κατοστάρα της χρονιάς για την ομάδα του Πειραιά, που σήμερα το απόγευμα έκανε εναν υγιεινό περίπατο κόντρα στην Λουκοΐλ Ακαντέμικ. Στον πρώτο του αγώνα για το τουρνουά της Λευκωσίας, ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα τον αντίπαλο του με διαφορά 20 πόντων (100-80).

Κορυφαίοι για την ομάδα του Πειραιά ήταν οι συνήθεις ύποπτοι Άρβιντας Ματσιγιάουσκας με 24 πόντους και ο καταπληκτικός Κούιντελ Γούντς που πρόσθεσε αλλους 18 πόντους για την ομάδα του. Άξιοι συμπαραστάτες τους ήταν ο Λιν Γκρίρ με 18 πόντους και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 10 πόντους. Απο την πλευρά της Λουκοΐλ ξεχώρισαν οι Άντιτς με 23 πόντους και ο Στεφάνοφ με 13.

Τα δεκάλεπτα: 26-25, 53-49, 78-66 , 100-80

Ολυμπιακός (Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 4(1ρ. – 3ασ. – 1τ.), Παπαμακάριος 0(1ρ.), Γουντς 18(1τρ. – 3ρ. – 2ασ. – 1λ. – 3κλ.), Ματσιγιάουσκας 24(4τρ. – 4ρ. – 2ασ. – 1λ. – 2κλ.), Μπουρούσης 8(8ρ. – 2λ. – 2κλ.), Τσακαλίδης 5(5ρ. – 3λ. – 4τ.), Μαυροκεφαλίδης 10(3ρ.), Πρίντεζης 7(5ρ. – 1ασ.), Τεόντοσιτς 6(1τρ. - 2ρ. – 1ας. -3κλ.), Γκριρ 18(1τρ. - 3ρ. – 3ασ. – 3λ.)

Λουκόιλ (Λούκαϊτς): Μπερκς 5(8ασ.), Λίλοβ 2, Σμιθ 10, Στεφάνοφ 13(3), Ζαφίροβ 4, Άντιτς 23(4τρ. – 10ρ.), Ντζόρτζιτς 3(1) Μπάνεφ 8, Στόικοφ 12(1)

Μετά τον αγώνα ο Πίνι Γκέρσον δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που μας φιλοξενούν στη Λευκωσία σ’ ένα σπουδαίου τουρνουά. Η φιλοξενία είναι άριστη. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με κακά μαρκαρίσματα και προηγήθηκαν με διαφορά 15 πόντων γιατί σούταραν ελεύθερα. Σ’ εκείνο το σημείο όμως προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερα μαρκαρίσματα και το καταφέραμε εν μέρει. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα ποσοστά που είχε η Λουκόιλ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αναγκάσαμε τους αντιπάλους σε λάθη κι αυτός ήταν ο λόγος που κερδίσαμε.

Σε επίπεδο ετοιμότητας είμαστε στο 40%. Ο Τζάκσον θα έρθει την άλλη εβδομάδα κι όταν έρθει θα πρέπει να τον εντάξουμε στην ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί είμαστε τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα. Η προετοιμασία δεν πάει όπως θέλαμε γιατί έχουμε τέσσερις τραυματισμούς κι αυτό είναι ατυχία, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα της χρονιάς πιστεύω ότι θα έχουμε φτάσει στο 60-65%".

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Ακαντέμικ ανέφερε:
"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και για μας ήταν μια καλή εμπειρία να αγωνιστούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Μάθαμε πολλά σήμερα. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας, έχουμε μόλις 6 με 8 παίκτες στη διάθεσή μας και δεν μπορούσαμε να παίξουμε σε ψηλό επίπεδο σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για να δούμε που βρισκόμαστε και που θέλουμε δουλειά. Ευχαριστώ και συγχαίρω τους διοργανωτές αυτού του σπουδαίου τουρνουά".

Σχολιαστε τα φιλικα προετοιμασίας του Ολυμπιακού στα φόρουμς του thrylos-fans.net!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.