Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ 76-66

Στο πρώτο επίσημο αγώνα του Ολυμπιακού, η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με σκορ 76-66. Τα πρώτα λεπτά κύλησαν ομαλά, με τον «Δικέφαλο του Βορρά», να κρατά την επαφή του με το σκορ, λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας του.

Στην επαναληψη και συγκεκριμενα στο πρώτο μισό της τρίτης περιόδου, οι ερυθρόλευκοι έβαλαν στο φουλ τις μηχανές. Εδωσαν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους, στέλνοντας τη διαφορά στους 18 (48-30) στο 24'. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μειώσει στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου αφού εκμεταλλέυτηκε με τον καλύτερο τρόπο την χαλαρότητα του Ολυμπιακού όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει περαιτέρω.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά σε ... λογικά επίπεδα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ολυμπιακό, έως και το τέλος του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 39-26, 53-43, 76-66
Διαιτητές: Βορεάδης-Τανατζής-Ψαριανός.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΠΙΝΙ ΓΚΕΡΣΟΝ): Μπλάκνεϊ 2, Γουντς 9, Ματσιγιάουσκας 14, Τεόντοσιτς 6, Μπουρούσης 12, Γκριρ 14, Μαυροκεφαλίδης 2, Πρίντεζης 9, Βασιλειάδης 8.

ΠΑΟΚ (ΤΑΜΠ ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ): Χόρβαθ 4, Γκιλέσμπι 5, Βεργίνης 3, Χαριτόπουλος 9, Σφέικος 5, Χάμφρεϊ 15, Κούβελας 2, Τσιάκος 12, Σόντερς 11.

Σχολιάστε τους αγώνες της ομάδας μας, στα φόρουμ του thrylos-fans.net!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.