Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Τριπλόπιτο!


by metallica
Το χρονοδιάγραμμα της σημερινής ημέρας ήταν ήδη γνωστό και τηρήθηκε με θρησκευτική ευλάβεια. Πρωί: Αναχώρηση για Λιβαδειά. Μεσημέρι: Σουβλάκια και μπύρες. Απόγευμα: Διπλό επί του Λεβαδειακού. Βράδυ: Επιστροφή στη βάση (με ενδιάμεσο διάλειμμα για τα τελευταία σουβλάκια). Μ'αυτά και μ'αυτά λοιπόν, η ομάδα μας πήρε την νίκη, όσο πιο άνετα γινόταν, στην έδρα του αδύναμου να αντιδράσει Λεβαδειακού.

Όλα ουσιαστικά είχαν κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, στο οποιο ο Θρύλος πέτυχε και τα τρία του γκολ και έπιασε σε γενικές γραμμές καλή απόδοση. O Όσκαρ στο 5ο λεπτο μετά από ασίστ του Στολτίδη, o Ντουντού στο 28ο με πέναλτι που κέρδισε ο Μήτρογλου από τον Μπλάζιτς και ο Ντιόγκο στο 40ο έγραψαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ και έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια η ομάδα χαλάρωσε, εκμεταλλευόμενη το προβάδισμα των τριών γκολ, παρ'όλα αυτά καλό είναι μεν να γίνεται συντήρηση δυνάμεων (ειδικά αν συνυπολογίσουμε το "αγγλικό" πρόγραμμα που είχε να βγάλει η ομάδα τις προηγούμενες 20 ημέρες), αλλά όχι σε τέτοιο υπερθετικό βαθμό όπως στον χθεσινό αγώνα.

Τι κρατάμε απο τον χθεσινό αγώνα? Την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπου κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε τρία γκολ, καθώς και την εμφάνιση του κορυφαίου του αγώνα Όσκαρ που δείχνει ότι μπορεί να υπολογίζεται ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

Και τι ξεχνάμε? Σίγουρα την νεκρά (εν μέρει δικαιολογημένη) που βάλαμε στο κιβώτιο ταχυτήτων στο δεύτερο ημίχρονο η οποία οδήγησε σε απανωτά κρούσματα υπνηλίας, ανάλογα με αυτά που προκαλούν δεκαπέντε λειβαδιώτικα σουβλάκια συνοδευόμενα από γενναίες ποσότητες μπύρας.

Τώρα, παίκτες, προπονητής και προπονητικό τημ έχουν μπροστά τους 10 ημέρες ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να προσπαθήσουν να διορθώσουν μέρος των κακών κειμένων της ομάδας, γνωρίζοντας φυσικά πως θαύματα δεν γίνονται (όπως πχ να μεταμορφωθεί ο Λεονάρντο σε αριστερό χαφ). Σημαντικές επίσης θα είναι και οι επιστροφές των τραυματιών σε κανονικούς ρυθμούς, ώστε να δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω που χρειάζεται.

Κάντε ένα διάλειμμα από την σουβλακοφαγία και πείτε τη γνώμη σας για τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans
.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο):
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Στολτίδης (81' Γ. Παπαδόπουλος), Ντουντού, Όσκαρ, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου (71' Μαρέσκα).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.