Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Κλωτσιές εσείς? Γκολ εμείς!

Το απόγευμα του Σαββάτου παρακολουθήσαμε πιθανότατα τον καλύτερο Ολυμπιακό της φετινής σεζόν.

Μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος που ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε πως το ποδόσφαιρο αν παιχτεί απλά και απελευθερωμένα ως αυτό που είναι, δηλαδή παιχνίδι, τότε και το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει ως φυσικό επακόλουθο.

Απέναντι στο σκληρό παιχνίδι του Αστέρα, με τους παίκτες του να βαράνε στο ψαχνό (απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως με κανένα άλλο τρόπο δεν θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά) και τον ανεκδιήγητο διαιτητή Αμπάρκιολη να χάνει σχετικά άνετα τον έλεγχο του αγώνα, η ομάδα μας αντιπαρέταξε στρωτό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο και ανταμείφθηκε γι αυτό. Τρία γκολ, απόλυτη υπεροχή και ανα διαστήματα όμορφοι συνδυασμοί και ενέργειες που ξεσήκωσαν ενα Καραισκάκη που εχθές έδειξε τον καλύτερό του εαυτό.

Με κινητήριο μοχλό τον εξαιρετικό Μαρέσκα και άξιους συμπαραστάτες τους Μέλμπεργκ (τα κάνει όλα και συμφέρει!), Γκαλίτσιο (η πιο μεστή του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα), Μπράβο, Ζαιρί και Γκαλέτι, ο Ολυμπιακός, ειδικά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτός που θέλουμε να βλέπουμε. Συνειδητοποιημένος, αποφασισμένος και μαχητικός. Κάτι το οποίο πιστώνεται τόσο στους παίκτες, όσο και στον προπονητή μας ο οποίος αν και είναι πολύ νωρίς να κριθεί, δείχνει πως δουλεύει για το καλύτερο και προσπαθεί να "κερδίσει" τους ποδοσφαριστές του ώστε να πάρει ό,τι μπορεί απο αυτούς. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως δύο από αυτούς που πέρσι θεωρούνταν από πολλούς "λίγοι" για τον Ολυμπιακό, εχθες βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα και συμμετείχαν ενεργά στο παιχνίδι της ομάδας. Περί Όσκαρ και Γκαλίτσιου ο λόγος φυσικά.

Μελανά σημεία? Σαφώς οι τραυματισμοί των Ντιόγο και Γκαλίτσιου, που ναι μεν δεν είναι σοβαροί, αλλά τους στερούν την παρουσία τους από το παιχνίδι της Τρίτης με τη Σταντάρ Λιέγης. Και φυσικά η, για μία ακόμη φορά, νωχελική παρουσία του Ντουντού. Αν υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που καλείται να λύσει το προπονητικό τημ, αυτό ειναι η απόδοση του περσινού MVP της ομάδας (κατά την άποψη του γράφοντος τουλάχιστον). Πρέπει να βρεθεί τι είναι αυτό που εμποδίζει τον Βραζιλιάνο να ξεδιπλώσει την κλάση στο χορτάρι. Προβλημα κούρασης? Συνεργασίας με τα υπόλοιπα χαφ? Άγχος λόγω του του γεγονότος ότι φέτος έγινε αρχηγός? Ότι και να είναι, τον έχουμε άναγκη, καθώς ο καλός Ντουντού ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα.

Όσο για το ματς με τους Βέλγους?

ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ!

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.


Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος (77‘ Ζεβλάκοφ), Γκαλέτι (69’ Στολτίδης), Όσκαρ, Ντιόγκο (17‘ Ζαιρί), Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μαρέσκα


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.