Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Δεν μάγεψε, αλλά τα κατάφερε!!!

Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και το Καραισκάκη φλαίγεται. Αυτή είναι η ουσία από το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας. Η νίκη που τόσο πολύ θέλαμε, ήρθε και τώρα μπορούμε να χαρούμε. Δεν ήρθε εύκολα, ούτε και με θέαμα, αλλά σημασία έχει πως ήρθε η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Ο Ζίκο παρουσίασε μια εντεκάδα που σίγουρα δεν θα ήταν αυτή που επιθυμούσε. Όμως όταν έχεις περιορισμένες λύσεις, είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις με αυτούς που διαθέτεις. Το γιατί δεν έχει ένα ρόστερ με βάθος, είναι άλλο θέμα και ελπίζουμε να μην το πληρώσει. Σήμερα ήταν η καρδιά και το πάθος των παιχτών μας που οδήγησαν σε αυτή τη σημαντική νίκη. Μια νίκη χρυσάφι για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός κινδύνεψε αρκετά, αλλά και απείλησε με τη σειρά του τη Σταντάρ. Κατάφερε όμως να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να δείξει σε όλους πως δεν πρέπει να τον ξεγράφουν.


Ελπίζω να το είδε και ο πρόεδρος του και να σταματήσει να κόβει το δρόμο στην ομάδα του με τις λανθασμένες επιλογές του. Θα ακούσουμε πολλά φίλοι μου τις επόμενες μέρες, αλλά πρέπει να τους έχουμε όλους μα όλους γραμμένους. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι θετικά και προχωράμε. Αυτή είναι η ουσία κι εκεί πρέπει να στεκόμαστε. Αν όλα πάνε καλά μπορεί από την επόμενη αγωνιστική να πανηγυρίζουμε και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν είναι εύκολο και σίγουρα θέλει και τύχη. Η τύχη όμως είναι με του ικανούς και η κωλοφαρδία με τους κωλόφαρδους.

Αυτά από μένα...τα υπόλοιπα στο φόρουμ των thrylos-fans!!!

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί(Στολτίδης), Γκαλέτι, Όσκαρ, Μήτρογλου.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.