Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό...Διπλό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!!!



Έχουν περάσει μερικές ώρες από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και τη νίκη επί του Ατρομήτου με 1-0. Μια νίκη που δεν είναι μια απλή νίκη. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Μια νίκη χρυσάφι και τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί. Τρεις χρυσοί βαθμοί στο δρόμο για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα μας σήμερα πήρε ένα τεράστιο διπλό. ΤΕΡΑΣΤΙΟ...να το δουν και να το χωνέψουν όλοι. Δείτε το ξανά Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1.

Τι έγινε ξαφνικά κι έχουμε τόση χαρά; Δεν χαιρόμαστε μόνο για τη νίκη της ομάδας μας. Γιατί σήμερα ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε απλά έναν ακόμη αγώνα. Παίρνοντας αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό έστειλε προς όλους το μήνυμα...ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Και πάρτε όλοι σας χαμπάρι. Τέτοια διπλά και νίκες ξέρει να παίρνει μόνο ο Ολυμπιακός. Η μισή Ελλάδα σήμερα περίμενε αρνητικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν τους έδωσαν αυτή τη χαρά. Και να θυμίσουμε σε όλους πως ο Ολυμπιακός πήρε αυτή τη σημαντική νίκη παίζοντας χωρίς τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Ντουντού, Λεντέσμα, Ζαϊρί, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, Ντιόγκο, Λεονάρντο. Παίκτες βασικοί στην μέχρι τώρα πορεία.

Αντί όλων αυτών είδαμε παίκτες από την ομάδα νέων και παίκτες που ήταν ξεχασμένοι από το προπονητή τους. Ο Ολυμπιακός τους κάνει πλάκα ακόμα και με Σοϊλέδη, Κατσικογιάννη, Φετβατζίδη, Πάντο, Γ.Παπαδόπουλο. Αυτή λοιπόν η απίστευτη φουρνιά νέων που φαινέται να ξεπετάγεται, μαζί με τους υπόλοιπους που μπορούσαν να αγωνιστούν έδωσαν ρεσιτάλ σε ένα γήπεδο χωράφι. Με καρδιά και μέταλλο πρωταθλητή έδειξαν σε όλους ποιος είναι το αφεντικό και σε αυτό το πρωτάθλημα.

Γι αυτό λοιπόν...Όταν οι άλλοι θα ψάχνουν το δρόμο για την κορυφή...εμείς θα σε φωνάζουμε ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans!!!

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Γκαλέτι, Σοϊλέδης (69' Φετφατζίδης), Στολτίδης, Κατσικογιάννης (81' Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Μήτρογλου.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.