Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Το 24ο.......το πιο γλυκό!


Για 24η φορα στην ιστορια του, και 2η συνεχομενη, ο Ολυμπιακος στεφθηκε πρωταθλητης Ελλαδος στο βολλεϊ επιβεβαιωνοντας την υπεροχη του και την κυριαρχια του εντος των συνορων. Θυμα της ομαδας μας ηταν και φετος το γνωστο θυμα, ο καλος πελατης με το γκαζον στο στηθος. Οπως και περσι, ναι μεν ο πελατης τερματησε 1ος στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος.......ομως οταν επρεπε η παρεα του Ιβαν Μιλκοβιτς αρχισε τις "σφαλιαρες" με αποτελεσμα και αυτο το πρωταθλημα να καταληξει στο Φαληρο. Οι βασεις βεβαια για τον τιτλο ειχαν μπει την Δευτερα, οπου μεσα στην Γλυφαδα και αναμεσα σε 2000 αλλαλαζοντες μογγολους ο Ολυμπιακος την απλωσε, την θεληση του για τιτλο, πανω στο ταπι.....και εσπασε την εδρα του πελατη. Σημερα απλα εγινε η επισιμη εξοδιος ακολουθια του πελατη.

Στις δυσκολες οικονομικα εποχες που περναμε, ελπιζουμε ο Ιβαν Μιλκοβιτς να εκοψε μια αποδειξη για τον πελατη.

Αντε.........και του χρονου!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.