Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Τελικός.......Θρύλος!

Ειναι γεγονος......ο Ολυμπιακος στον τελικο της Ευρωλιγκα. Μετα απο ενα ματς θριλερ, οπου εσπασαν καρδιες ο Θρυλος της καρδιας μας υπεταξε την αξιομαχη Παρτιζαν 83-80 στον 2ο ημιτελικο του φαϊναλ-φορ του Παρισιου. Ενας Ολυμπιακος που στο πρωτο δεκαλεπτο ηταν υπνοτισμενος με αποτελεσμα να κυνηγα του Σερβους, βρηκε το σθενος να αντεπιτεθει και να παρει βραχεια κεφαλη στα ηνια του αγωνα και στον 1ο λογο για την προκριση στον τελικο στο 2ο και στο 3ο δεκαλεπτο. Ολα ομως γυρισαν τουμπα στο 2ο μισο του τελευταιου δεκαλεπτου οπου η Παρτιζαν πηρε κεφαλι στο σκορ και αγχωσε τους παικτες μας. Σαν να μην εφταναν ολα, ηρθε και ενα τριποντο του Κετσμαν στα τελευταια δεκα δευτερολεπτα για να δωσει προβαδισμα 2 ποντων στους Σερβους. Βεβαια ο Τζος Τσιλντρες δεν ειχε πει την τελευταια λεξη και 3 δευτερολεπτα πριν το τελος με αναποδο καρφωμα εστειλε το ματς στην παραταση.

Στο εξτρα πενταλεπτο αν και ο Ολυμπιακος ειχε το πανω χερι η Παρτιζαν με ενα εκτος λογικης τριποντο εφερε το ματς στο ποντο 4.5 δευτερολεπτα πριν το τελος. Ο Μιλος Τεοντοσιτς ομως ηταν ψυχραιμος απο την γραμμη των βολων, οπως αλλωστε και σε ολη την διαρκεια της παρατασης, και εγραψε το τελικο 80-83 μιας και το τριποντο απελπισιας του Μακαλεμπ δεν βρηκε στοχο. Με αυτα και με τα αλλα ο Θρυλος δινει ραντεβου στον τελικο της Κυριακης με την Μπαρτσελονα 13 χρονια μετα τον ιστορικο τελικο της Ρωμης.

Οτι και να πει κανεις για την ομαδα και τους παικτες ειναι λιγο. Μας εσπασαν μεν τα νευρα, αλλα τους αξιζουν πολλα μπραβο για το τελικο αποτελεσμα!!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.