Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Πρωταθλητής και στο κολύμπι!

Σε μια μερα που καλοπληρωμενοι παικτες του ποδοσφαιρικου Ολυμπιακου δινουν μαχη για την 2η θεση του πρωταθληματος.....και οι μπασκετμπολιστες της ομαδας ετοιμαζονται για την μεγαλο τελικο της Ευρωλιγκα.....οι απληρωτοι ερασιτεχνες κολυμβητες και κολυμβητριες του Ολυμπιακου κατεκτησαν το 51ο πρωταθληματος τους, το οποιο συναμα ειναι το 15ο συνεχομενο. Οτι και να πει κανεις γι'αυτους τους αθλητες και τους προπονητες τους ειναι λιγο. Κατεβηκαν στην Κερκυρα, οπου εγινε το πανελληνιο πρωταθλημα, απληρωτοι απλα και μονο για να μην δωσουν σε κανεναν να αμφισβητησει την κυριαρχια τους. Ως οπαδοι αισθανομαστε τεραστια υποχρεωση και εχουμε απειρο σεβασμο γι'αυτο τα παιδια. Ενα "ευχαριστω" ειναι λιγο.....!

Ορισμενοι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ στον ερασιτεχνη θα πρεπει ΑΝ φορανε παντελονια, να σηκωθουν να ξεκουμπιστουν! ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ τα παιδια! ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Ε! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.