Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Κρατάμε μόνο τη νίκη.

Παρά την κάκιστη εμφάνιση, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στη Δανία και με το 0-2 είμαστε με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ.

Η ομάδα μπορεί να ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα όμως γρήγορα έριξε την απόδοσή της και εμφάνισε όλες τις αδυναμίες που έχει παρουσιάσει στα περισσότερα επίσημα παιχνίδια της. Μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών, κακή κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή, στατικότητα, νωχελική αμυντική λειτουργία. Μ'αυτά και μ'αυτά, οι Δανοί που ήταν (και είναι) το απόλυτο αουτσάιντερ, βρήκαν την ευκαιρία να ανοιχτούν και μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 22' του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει και εν τέλει άνοιξε το σκορ με τον Κώστα Μήτρογλου. Η Νόρτζελαντ έψαξε την ισοφάριση, ήταν φανερό όμως πως είχε ήδη υπερβάλλει εαυτόν. Και έτσι, στο 90' σε μία αντεπίθεση της ομάδας, ο Ντιόγκο προσπάθησε να πασάρει στον Λέτο, οι δύο αμυντικοί των Δανών έκαναν ένα παιδαριώδες λάθος και αντί του Βραζιλιάνου έστρωσαν αυτοί την μπάλα στον Αργεντίνο για το 0-2. Ενδιάμεσα, ο Στολτίδης είχε αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα έπειτα από κλωτσιά στο πρόσωπο ενός αντιπάλου κατα τη διεκδίκηση μίας μπαλιάς.

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.


Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Αβ. Παπαδόπουλος, Αντζας, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι (60' Ντιόγκο), Λεονάρντο, Μπελούτσι (85' Ντουντού), Μήτρογλου (81' Λέτο).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.