Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

+1 και να καίει!

Ο Ολυμπιακος ηταν ο νικητης του αποψινου παιχνιδιου με αντιπαλο τον Πανιωνιο στο γηπεδο Καραϊσκακη. Ο Θρυλος προερχομενος απο δυο φοβερα διπλα (με παοκ και αεκ) επρεπε να κερδισει και σημερα για να αποκτουσαν νοημα οι σπουδαιες επιτυχιες σε Τουμπα και ΟΑΚΑ. Η ομαδα ειχε ενα πολυ καλο πρωτο ημιχρονο, δημιουργωντας αρκετες ευκαιριες για γκολ......ενω πετυχε και το γκολ που εκρινε την αναμετρηση με σκορερ τον Ζαϊρι. Κορυφαιοι σε αυτο το διαστημα οι Λεοναρντο, Ντιογο, Λεντεσμα και το διδυμο της αμυνας. Ο Πανιωνιος στο πρωτο μερος δεν εδειξε απολυτως τιποτα και δεν απειλησε καθολου τον Αντωνη Νικοπολιδη.

Στο δευτερο μισο του αγωνα η ομαδας παρουσιαστηκε τραγικη, χωρις δυναμεις, παθος και ορεξη να κυνηγησει και αλλο γκολ. Ο Πανιωνιος προσπαθησε να εκμεταλευτει αυτη την αδυναμια και λιγο ελειψε να προκαλεσει μεγαλη ζημια με τις ελαχιστες φασεις που δημιουργησαν οι παικτες του. Μοναδικη δικαιολογια για την τραγικη εμφανιση της ομαδας μπορει να ειναι μονο η κουραση απο τα συνεχη και δυσκολα παιχνιδια. Πρεπει ομως να γινει σωστη διαχειριση απο εδω και περα διοτι δεν θελει πολυ να ερθει καποιο "στραβο" αποτελεσμα και να παρουν αερα παλι οι ανυπαρκτοι.

Βεβαια δεν μπορουμε να μην κανουμε και αναφορα στον διαιτητη του αγωνα ο οποιος εκλεισε τα ματια σε αρκετες περιπτωσεις που σηκωναν κιτρινες καρτες σε παικτες του Πανιωνιου ενω δεν εδωσε τιποτα σε υποψια πεναλτι υπερ του Μελμπεργκ, σε μια φαση που αν ειχε γινει υπερ του Ολυμπιακου, ο καθε καφρος δημοσιογραφος θα εγραφε πονηματα για την παραγκα!

Πλεον η προσοχη ολων στρεφεται στο παιχνιδι της Τριτης με την Αρσεναλ στο Λονδινο.

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Zεβλάκοφ, Ντουντού, Λεντέσμα, Τοροσίδης (81' Μήτρογλου), Λεονάρντο (88' Όσκαρ), Ντιόγο, Ζαϊρί (75' Στολτίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Τζαβέλλας, Καστελιόνε (81' Σίμωσης), Νικολάου (59' Αναστασόπουλος), Ριέρα, Κουμορτζί, Ρεκόμπα (37' Μπαρόνι), Μπάλαμπαν.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.