Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε!!!

Ραντεβού με την ιστορία του είχε ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ, καθώς αντιμετώπισε για πρώτη φορά την αγγλική Αρσεναλ. Την ομάδα από την οποία είναι εμπνευσμένα τα χρώματα της ερυθρόλευκης φανέλας. Δυστυχώς όμως αυτή η ιστορική συνάντηση των δυο συλλόγων δεν συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τους Λονδρέζους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με σκορ 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν στην Αγγλία κουβαλώντας μια αρνητική παράδοση που τους θέλει να φεύγουν με κατεβασμένα τα κεφάλια από το νησί. Πέρα όμως από αυτή την κακή παράδοση, ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει και μια ομάδα πολύ πιο ανώτερη και ποιοτική από αυτόν. Επίσης πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν απόψε το διασυρμό του Ολυμπιακού για να μπορέσουν να χαρούν. Οι παίκτες του Ζίκο όμως δεν τους έκαναν αυτή τη χάρη. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν όσο(και για όσο) μπορούσαν. Μπορεί να έκαναν αρκετά λάθη, άλλα έκαναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Η Αρσεναλ ήταν κατά διαστήματα καταιγιστική, αλλά ο Ολυμπιακός στεκόταν όρθιος χάρη στον αρχηγό του. Ο Νικοπολίδης ήταν εξαιρετικός και με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Σταμάτησε τους Λονδρέζους στις καταπληκτικές ευκαιρίες που δημιούργησαν, ειδικά στο πρώτο μέρος. Παρ' όλα αυτά η ήττα ήρθε με γκολ στο 78 από τον Φαν Πέρσι και γκολ-οφ σάιντ του Αρσάβιν στο 86. Θεωρώ πως η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς μας. Δεν έχει χαθεί τίποτα και όλα εξαρτώνται από εμάς.

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ζαϊρί (46' Στολτίδης), Ντιόγο, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Λεντέσμα (79’ Μήτρογλου), Τοροσίδης.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.