Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Με "αυγά" Πρωταθλητή!!

Ναι αυτός ήταν Ολυμπιακός! Ναι, αυτός είχε ψυχή και "αυγά" πρωταθλητή! Ναι, αυτός είναι ΚΑΙ φέτος ο βασικός υποψήφιος για τον τίτλο του καλυτερου. Ενας προβληματικός Ολυμπιακός που πέρα απο τα "ηλεκτροσοκ" του προεδρου του είχε να παλέψει και με τις σημαντικότατες απουσιες βασικων παικτων κατεβηκε στον αγωνιστικο χωρο της Τουμπας και παρεδωσε απλα μαθηματα ψυχης και τσαμπουκα.....μαθηματα που μερικες φορες ειναι πιο σημαντικα απο οποιαδηποτε μαθηματα ποδοσφαιρου. Με συνθεση και προπονητη αναγκης ο Ολυμπιακος μπηκε στο αποψινο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ για να διεκδικηση οτι καλυτερο, αν και οι περισσοτεροι απο τους αντιπαλους του τον ειχαν ξεγραμμενο οπως ακριβως και ο προπονητης με τους παικτες του ΠΑΟΚ που δηλωναν με περισσιο θρασος οτι θα παιξουν φουλ επιθεση απεναντι στον Πρωταθλητη!

Αν και φανηκε το γρηγορο γκολ του Βιεϊρινια να τους κανει τη χαρη, οι παικτες του Ολυμπιακου βρηκαν το κουραγιο να αντιδρασουν να βγαλουν στο χορταρι την ψυχη τους παίρνοντας ενα εξαιρετικης σπουδαιοτητας διπλο. Ενα διπλο που ηρθε αρχικα με την ισοφαριση του Ντιογο στο 41ο λεπτο και με το γκολ του Αβρααμ Παπαδοπουλου στο 91ο λεπτο. Το παιχνιδι δεν δρεπει δαφνες ποιοτητας, αλλα σιγουρα στο μελλον θα αποτελεσει μνημειο αναφορας ψυχης και πιστης στην ομαδα και την νικη. Ολοι οσοι αγωνιστικαν ηταν εξαιρερικοι και παθιασμενοι και τους αξιζουν 1000 μπραβο. Οπως πολλα μπραβο αξιζει και υπηρεσιακος προπονητης Μποζινταρ Μπαντοβιτς.

Ολοι μας ηθελαν πεθαμενους.......αλλα ειμαστε ακομα εδω.......θα συνεχισουμε να ειμαστε.......και θα παραμεινουμε στην κορυφη! Ας το παρουν χαμπαρι!

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.