Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Με ΚΑΡΔΙΑ λύγισε τους Ολλανδούς!!!

Μετά από απουσία ενός χρόνου ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλογικής διοργάνωσης. Το σεντόνι κουνήθηκε ξανά και ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε στα μεγάφωνα του Γεώργιος Καραισκάκη. Αίσθηση μοναδική για όσους την έχουν ζήσει από κοντά και αγώνας ιδιαίτερης σημασίας. Ύστερα λοιπόν από το περσινό διάλειμμα (οι λόγοι είναι γνωστοί) η ομάδα μας φωνάζει παρών ανάμεσα στους κορυφαίους για 12η φορά τα τελευταία 13 χρόνια. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε γιατί τώρα τελευταία πολλοί πήραν αέρα.

Δυστυχώς η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι δεν πήγε με τις καλύτερες προυποθέσεις και το κλίμα δεν ήταν το ιδανικό για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.
Αυτά όμως δεν είναι η ώρα να τα αναλύσουμε και δεν πρέπει κατά τη γνώμη μου να σταθούμε και σ΄αυτά. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η πολύτιμη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός μας. Μπορεί σήμερα να μην παίχτηκε φανταστικό ποδόσφαιρο, αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι οι Ολυμπιακοί χάρηκαν με αυτό που είδαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν κάτι το τρομερό, αλλά φάνηκε μια αλλαγή στην εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα.

Είδαμε να υπάρχει μια ζωντάνια και ένα πάθος, στοιχεία που τόσο καιρό ήταν εξαφανισμένα. Με τη σημερινή του νίκη ο Ολυμπιακός φώναξε παρών και έδειξε σε όλους, πως είναι ζωντανός. Μίλησε η καρδιά και ο τσαμπουκάς αρκετών παιχτών και στο τέλος οι Ολλανδοί λύγισαν. Δεν άντεξαν απέναντι στην παρέα του Βασίλη Τοροσίδη. Ο κορυφαίος της αναμέτρησης και δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος με αντίθετη γνώμη. Έδειξε το δρόμο στους συμπαίχτες του και με δικό του γκολ ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια. Δεν ήταν απλά μια νίκη γοήτρου με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ήταν κάτι πολύ σημαντικότερο...νίκη ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια.

Δεν λέω πως τα πράγματα θα είναι ρόδινα στο κοντινό μέλλον, γιατί έχουν γίνει αρκετά λάθη, αλλά ας μην τα βλέπουμε και όλα μαύρα. Θα πρέπει να δουλέψουν όλοι σκληρά για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και να βλέπουμε ένα Ολυμπιακό ανάλογο της ιστορίας του. Ας ελπίσουμε πως η πρόσληψη του Ζίκο θα φέρει άλλη πνοή και όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και στο εξής.

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ του thrylos-fans

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς) Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντιόγο (75' Μήτρογλου), Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο (82' Στολτίδης), Λεντέσμα, Τοροσίδης (85' Όσκαρ).





Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.