Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Έστειλε μήνυμα: Πρωταθλητής γεννιέσαι...δεν γίνεσαι!!!

Ολοκληρώθηκε μια δύσκολη βδομάδα για τον Ολυμπιακό και το ταμείο είναι θετικό. Τρια δύσκολα παιχνίδια και τρεις μεγάλες νίκες από την ομάδα που όλοι βιάστηκαν να ξεγράψουν. Μετά τους Ολλανδούς και την Τούμπα, ο θρύλος μας πέρασε και απο το ΟΑΚΑ. Νίκησε την ΑΕΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής και είναι έτοιμος να πιάσει ξανά κορυφή. Είναι ζήτημα χρόνου πλέον η κατάληψη της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, από τους μόνιμους πρωταθλητές των τελευταίων χρόνων.

Ο Ολυμπιακός με ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο τον Βασίλη Τοροσίδη, έστειλε το μήνυμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ γεννιέσαι...ΔΕΝ γίνεσαι!! Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά αυτοί που τόσο καιρό έβγαζαν γλώσσα και τώρα ψάχνουν τρύπα για να πάνε να κρυφτούν. Όχι φίλοι μου, δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα κι ούτε παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Έχουμε προβλήματα, αλλά και πάλι τους κάνουμε πλάκα. Αν δεν μπορούν να κερδίσουν τον φετινό Ολυμπιακό τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.

Το ταμπλό έγραψε τελικό σκορ 1-2 και κάπως έτσι μπορούμε να πούμε ότι ρεφάραμε και την γκέλα με την Καβάλα. Αυτό όμως που μένει είναι το κλίμα αισιοδοξίας που υπάρχει πλέον στην ομάδα μας. Βλέπουμε τους περισσότερους παίχτες μας να αγωνίζονται με πάθος και την καρδιά του πρωταθλητή, που μόνο αυτοί έχουν. Δεν θέλω να σταθώ στον καθένα ξεχωριστά για να μην αδικήσω κάποιον, αλλά όλοι έδωσαν αυτό που μπορούσαν. Έχουν θέληση πλέον οι παίχτες μας και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αγωνίζονται με περηφάνια σαν γνήσιοι ΓΑΥΡΟΙ(κι όχι γάβροι), κάνοντας μας όλους περήφανους.

Δεν θα πω κάτι άλλο...θα αφήσω τα υπόλοιπα για σχολιασμό στο φόρουμ των thrylos-fans.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Λεντέσμα, Τοροσίδης (82’ Γκαλίτσιος), Ντουντού, Λεονάρντο, Ζαϊρί (70’ Στολτίδης), Ντιόγκο (89’ Μήτρογλου).









Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.