Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ολυμπιακός - Μαρούσι: 86-77

Στο πρωτο του εντος εδρας παιχνιδι ο Ολυμπιακος διπλασιασε τις νικες του στην Α1 επικρατωντας δυσκολα του Αμαρουσιου. Το παιχνιδι εγινε κεκλεισμενων των θυρων εξαιτιας της τιμωριας απο τους περσινους τελικους αλλα αυτο δεν μπορει να αποτελεσει σοβαρη δικαιολογια για την μετριοτατη εμφανιση. Το Μαρουσι παρολο που ειχε πολλες απουσιες λογω τραυματισμων παρουσιάστηκε αρκετα σοβαρο και μαχητικο με αποτελεσμα να δυσκολεψει αρκετα την ομαδα μας. Ο Θρυλος παρολο που ειχε το προβαδισμα στο σκορ απο την αρχη, σε κανενα σημειο δεν ξεφυγε αρκετα και οποτε το εκανε (με 10 και 12 ποντους) οι παικτες του Μπαρτζωκα ειχαν την απαντηση και μειωναν την διαφορα στα επιπεδα των 5 εως 7 ποντων.

Λιγο ελειψε μαλιστα, οι εμπνευσεις των Κις-Κενταλ και Χομαν να δημιουργησουν τεραστιο προβλημα στην ομαδα μας οταν στα 5 λεπτα πριν το τελος εφεραν το παιχνιδι στα ισια (66-66). Εκει αποφασισαν οι δικοι μας να σοβαρευτουν και να δικαιολογησουν τα παχυλα τους συμβολαια και με μπροσταριδες τους Κλεϊζα-Βασιλοπουλο, Τσιλντρες και Σοφο η ομαδα πατησε γκαζι δημιουργησε μια διαφορα ασφαλειας και τελικα πηρε και την νικη.

Ειναι προφανες, παντως, οτι χρειαζεται αρκετη δουλεια και σοβαροτητα απο ΟΛΟΥΣ προκειμενου η ομαδα να παρουσιαστει ανταγωνιστικη στην συνεχεια. Και θα πρεπει πρωτοι απ'ολους το καλο παραδειγμα να το δειξουν οι παλιοτεροι της ομαδας.

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 40-35, 66-58, 86-77

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 8, Τσίλντρες 15, Βούισιτς 5, Ουέιφερ 4, Κλέιζα 27, Βασιλόπουλος 7, Γλυνιαδάκης, Σχορτσανίτης 14, Παπανικολάου, Μπέβερλι 2, Τεόντοσιτς 4

Μαρούσι (Γιώργος Μπαρτζώκας): Μιλόσεβιτς 8, Κις 11, Λούκας 8, Μπατής 2, Χόμαν 23, Μαυροειδής 10, Καλάθης 5, Κένταλ 10.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.