Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ 16!!!

Έχουν περάσει λίγα λεπτά από τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Οι ερυθρόλευκοι πανηγυρίζουν τη νίκη πρόκριση μετά από το 1-0 στο Καραΐσκάκη!! Μια πρόκριση που πήρε ο Ολυμπιακός με το σπαθί του. Το ακούτε όλοι; Με το σπαθί του. Δεν αρκέστηκε στο να περιμένει να χαρεί από τον άλλο αγώνα του ομίλου. Μπήκε για να πάρει την πρόκριση με τις δικές του δυνάμεις και τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός μας είναι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού και θα δώσει το παρών στην κλήρωση της επόμενης Παρασκευής.

Στις 18 Δεκεμβρίου έχει ραντεβού μαζί με την Μπορντό, την Μπάγερν, την Μάντσεστερ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Ρεάλ, τη Μίλαν, την Τσέλσυ, την Πόρτο, τη Φιορεντίνα, τη Λυών, την Μπαρτσελόνα, την Ίντερ, τη Σεβίλη, τη Στουτγκάρδη και την Άρσεναλ για την κλήρωση των 16 της διοργάνωσης. Ναι φίλοι μου ο Ολυμπιακός θα δώσει το παρών στο ραντεβού των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Εκεί που δεν θα είναι η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους...θα είναι ο Ολυμπιακός μας. Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια περνάει από τη φάση των ομίλων και αυτό είναι μια τεράστια επιτυχία. Πανηγυρίστε φίλοι μου και μην ακούτε τα σχόλια όλων αυτών που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μειώσουν την επιτυχία μας. Περάσαμε με το σπαθί μας και με συγκομιδή 10 βαθμούς.

Πως φτάσαμε σε αυτή την επιτυχία; Κερδίζοντας τα εντός έδρας παιχνίδια μας και έχοντας και ένα Χ εκτός έδρας. Δεν ήρθε η πρόκριση σήμερα κι επειδή αντιμετωπίσαμε την αδιάφορη Άρσεναλ. Ήρθε μέσα από μια σειρά αγώνων και συνολικής προσπάθειας από παίκτες και τεχνική ηγεσία. Στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για όλη αυτή την προσπάθεια που έκαναν, παρά τις ατυχίες και τα προβλήματα. Παίκτες και προπονητής πάλεψαν για να μας δώσουν αυτή τη χαρά, που κάποιοι έκαναν ότι μπορούσαν για να μας την στερήσουν. Σήμερα όμως είναι μέρα χαράς και όχι για γκρίνιες. Και για την ιστορία ο Ολυμπιακός του Ζίκο μπήκε στον σημερινό αγώνα για να κρατήσει το μηδέν και να πάρει την πρόκριση. Με το πέρασμα του χρόνου το άγχος και ο φόβος εξαφανίστηκαν και με το γκολ του Λεονάρντο κλείδωσε η πρόκριση.

Τελειώνοντας, για να αφήσω σε εσάς φίλοι μου τον σχολιασμό στο φόρουμ των thrylos-fans, θα στείλω μόνο ένα μήνυμα στον κύριο ΧΟ ΧΟ ΧΟ...ξηλώσου για μεταγραφές και μην κόβεις τα φτερά σε αυτή την ομάδα!!!

Καλή τύχη στη συνέχεια της ομάδα μας, το ταξίδι συνεχίζεται κι όπου φτάσουμε...

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ντουντού (85’ Ντομί), Μαρέσκα, Γκαλέτι, Λεονάρντο, Όσκαρ (92’ Πάντος), Μήτρογλου.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.