Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Πόσο κοστίζει η ξεφτίλα;;

Οταν λεμε οτι καποιος ειναι "αντικειμενικος" εννοουμε οτι βλεπει τα πραγματα καθαρα περα απο σκοπιμοτητες και "διαθλαστικους" φακους. Συνηθιζεται στην χωρα που ανθει η φαιδρα πορτοκαλεα ως "αντικειμενικες" να χαρακτηριζονται οι αθλητικες εφημεριδες που δεν ειναι οπαδικα "χρωματισμενες" (Πρωταθλητης, Σκορ, Ντερμπι κλπ). Επειδη ομως το καραγκιοζιλικι των "αντικειμενικων" εχει χτυπησει κοκκινο η κατασταση δεν παει αλλο.

Οι "αντικειμενικες" φυλλαδες που καθε φορα που συμβαινει κατι στον Ολυμπιακο κανουν την τριχα τριχια......που καθε φορα που ερχεται στραβο αποτελεσμα στηνουν δικαστηρια για προπονητες, παικτες, διοικηση και ενιοτε και κοσμο.....που καθε φορα που το συμπαθες σωματειο με την πρωτη ροζ φανελα κερδιζει κατσικοχωρια, σκανε με πρωτοσελιδα "ΗΡΩΕΣ", "ΠΡΕΣΒΗΣ" κλπ. Οι "αντικειμενικες" που ξερουν μονο στον Ολυμπιακο να βρισκουν οικονομικα προβληματα........που ξερουν μονο στον Ολυμπιακο να βρισκουν κακες σχεσεις στα αποδυτηρια. Οι "αντικειμενικες" που κατα καιρους εχουν βγαλει πρωτοσελιδα για "τσιρκα" και "περιοδευοντες θιασους" αναφερομενοι στον Ολυμπιακο. Οι "αντικειμενικες" που εχουν βγαλει και πρωτοσελιδα με αεροπλανα αναφερομενοι σε προπονητες του Ολυμπιακου και με ποιηματα ("Αυτη η νυχτα μενει.....") στα ορια της γελοιοτητας την ημερα σημαντικων αγωνων της ομαδας.


θαυμαστε τους "αντικειμενικους" σημερα:




Ετσι!!! Γλείψτε μας κι αλλο!!! Γουσταρουμε τρελα!!!!

Ξεφτιλιστείτε κι αλλο για ενα ευρω........γινετε ρομπες ξεκουμπωτες για ενα ευρω! Ευχομαι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ να μην ειναι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ για να σας το δινουν!!!!

Αναμενουμε με αγωνια και αλλα ξεφτιλικια σας!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.