Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Μήτρο-Λίνας!

Ο Ολυμπιακος χθες βραδυ στην περιοχη της αρχαιας Γαλατιας, επι 31 λεπτα εκανε οτι περνουσε απο το χερι του προκειμενου να γινει ρεζιλι ακριβως οπως οι Ρωμαιοι απεναντι στην παρεα του Αστεριξ. Μια ομαδα χωρις αρχη, μεση και τελος προσπαθουσε απλα να βγαλει την υποχρεωσει απεναντι σε μια δωδεκαδα ψυχομενων "κοντων" (ουδεις παικτης της Ορλεανς ειναι πανω απο 2.05). Και επειδη οι φανελες και τα παχυα συμβολαια δεν ειναι ικανα να κερδισουν απο μονα τους, οι Γαλλοι για 31 λεπτα εκαναν παρτυ και εξεθεταν τον Θρυλο. Ευτυχως σε αυτο το διαστημα η ομαδα ευτυχισε να εχει σε καλο βραδυ τον Γιοταμ Χαλπεριν ο οποιος "πυροβολουσε" ασταματητα απο παντου καθως και τον Θοδωρη Παπαλουκα που μοιραζε ασσιστς με το κιλο (τελικα σταματησε στις 14). Αυτοι οι 2 επι της ουσιας κρατησαν την ομαδα εντος παιχνιδιου ακομα και τις στιγμες που η διαφορα πηγαινε να ξεφυγει σε επιπεδα τεραστιας ξεφτιλας.

Και εκει που ολα εδειχναν οτι ο Ολυμπιακος δεν μπορει να ξεκολλησει με τιποτα απο το -8/-10 και οτι θα παθαινε μια απο τις πλεον ντροπιαστικες ηττες της ιστοριας του.....φτανουμε στο 32ο λεπτο του αγωνα οπου εμφανιστηκε στο παρκε ο Λινας Κλεϊζα. Μεχρι εκεινο το σημειο ο Λιθουανος ηταν τραγικος και αποντος. Απο εκεινο το σημειο και επειτα ομως επιασε το "οπλο" του αλα Μήτρογλου!!! Μεσα σε 6 λεπτα εβαλε 19 ποντους με 5/6 τριποντα, και 2/3 διποντα. Να φαντασει κανεις οτι μεχρι εκεινο το σημειο ειχε 0/2 τριποντα, και 0/4 διποντα......ενω τελειωσε τον αγωνα χωρις να εκτελεσει καν βολες.

Με τον Κλεϊζα αφηνιασμενο στην επιθεση, τους Βασιλοπουλο-Μπορουση αφηνιασμενους στην αμυνα και τους Παπαλουκα-Χαλπεριν να συνεχιζουν να εχουν καλη αποδοση, ο Ολυμπιακος γυρισε το ματς και τελικα κερδισε 84-88.

Σοβαρη κριτικη δεν μπορει να γινει. Οι μονοι που κατεβηκαν να κανουν την δουλεια τους χθες ηταν ο Γιαννακης με τους Χαλπεριν και Παπαλουκα. Ολοι οι αλλοι ηταν επικυνδινα στον κοσμο τους και πρεπει να συνελθουν. Το οτι καποιοι παικτες στο τελευταιο πενταλεπτο επαιξαν σουπερ δεν λεει κατι. Με σοβαροτερο αντιπαλο χθες αυτο δεν θα αρκουσε, και θα ειχαμε υποστει τεραστιων διαστασεων ηττα.

Πειτε την αποψη σας στο thrylos-fans.net!


Τα δεκάλεπτα: 27-18, 48-40, 66-58, 84-88

Ορλεάν (Φιλίπ Ερβέ): Μπανκς 2, Κοβίλ 11, Ντόελμαν 17 (2), Κέρτι 8 (2), Νικόλς 12 (1), Βατί, Μόερμαν 10 (2), Σκιαρά 6, Ντόμπινς 12 (2).

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 7 (1), Βούιτσιτς 5, Μπουρούσης 11, Χαλπερίν 22 (4), Κλέιζα 19 (5), Βασιλόπουλος 2, Παπανικολάου, Μπέβερλι 2, Τεόντοσιτς 11 (3), Σχορτσιανίτης 9.




Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.