Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

S.O.S για το μικρό Βαγγέλη...όλοι Σ.Ε.Φ Τετάρτη απόγευμα!

Η ωραιότερη βδομάδα του χρόνου αποτελεί δίχως αμφιβολία αυτή που διανύουμε.Δρόμοι και σπίτια στολισμένα, γιορτινή ατμόσφαιρα και παιδιά με χαμογελαστά πρόσωπα να λένε τα κάλαντα από σπίτι σε σπίτι προκειμένου να βγάλουν το χριστουγεννιάτικο μποναμά της χρονιάς.Όλα τα παιδιά του κόσμου απολαμβάνουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και σέρνουν τους γονείς τους από το χέρι σε καταστήματα παιχνιδιών, ξεδίνουν και χαμογελούν. Δυστυχώς δεν είναι όλα τα παιδιά του κόσμου στην ίδια μοίρα.Πολλά παιδιά γύρω μας στερούνται της χαράς λόγω οικονομικών προβλημάτων των οικογενειών τους και λόγω υγείας.Όλοι μας καλούμαστε αυτή ειδικά την εποχή να συνδράμουμε για να κάνουμε τα προσωπάκια τους χαμογελαστά και να ξεχάσουν τις δυσκολίες που περνούν στη καθημερινότητα.

Σε αυτή τη προσπάθεια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η οποία και δια μέσου των δύο διοικητικών ηγετών της Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου είναι γνωστή για την ευαισθητοποίηση της σε ανάλογες περιπτώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξέδωσε την κάτωθι ανακόινωση:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το παιχνίδι με το Περιστέρι έχει μια πάρα πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα και η οποία αρκεί να συγκεντρώσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ομάδας μας. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ, ο αυριανός αγώνας είναι αφιερωμένος σε έναν πολύ μικρό και δυνατό φίλαθλο της ομάδας μας , τον μικρό Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης, 4,5 ετών σήμερα, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ένα πρόβλημα υγείας που δεν τον αφήνει να τραφεί κανονικά, να παίξει και να χαρεί όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας του και το οποίο πρέπει να καταπολεμηθεί μέσα από μια σειρά θεραπειών και μια δύσκολη επέμβαση στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποφάσισε φέτος να στηρίξει την μεγάλη αυτή προσπάθεια του μικρού Βαγγέλη. Τόσο οι προπονητές, οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας όσο και οι διοίκηση της ΚΑΕ θα συμβάλουν σημαντικά στην προσπάθεια που πραγματοποιεί η οικογένεια του Βαγγέλη να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του. Επιπλέον, όλα τα έσοδα του αυριανού αγώνα της ομάδας μας με το Περιστέρι θα διατεθούν προς αυτή τη κατεύθυνση και για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να παρακολουθήσουν τον το αυριανό παιχνίδι και να συμβάλλουν κι αυτοί στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που πραγματοποιεί ο μικρός Βαγγέλης και η οικογένεια του. Ο Βαγγέλης επισκέφθηκε σήμερα την ομάδα στην προπόνηση και τόσο οι προπονητές όσο και οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να συμπαρασταθούν στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιεί αυτός και η οικογένεια του. Ο κόουτς της ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε με τον μικρό ενώ οι παίκτες αντάλλαξαν πάσες και χειραψίες και μετέφεραν την αισιοδοξία τους και την στήριξη τους στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Επιπλέον η Διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα βρίσκεται δίπλα στον μικρό Βαγγέλη, θα στηρίξει αποφασιστικά αυτή τη προσπάθεια με μια σειρά απο πολύ σημαντικές ενέργειες με κύριο και τελικό στόχο την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του μικρού Βαγγέλη. Η ΚΑΕ καλεί όλους τους φιλάθλους της αύριο στις 17:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια"

Η συνέχεια ανήκει σε όλους εμάς τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού που οφείλουμε να στηρίξουμε τη προσπάθεια αυτή της αγαπημένης μας ομάδας για το καλό αυτό σκοπό.Ο μικρός Βαγγέλης πρέπει να γιατρευτεί σύντομα και να απολάυσει τη χαρά του παιχνιδιού που τόσο άδικα του έχει ως τώρα στερηθεί.

Περαστικά Βαγγελάκη από όλο το Thrylos-fans.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.