Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: 2-0

Ενας τραγικος στο 2ο ημιχρονο Ολυμπιακος καταφερε με τα χιλια ζορια να κερδισει τον Ατρομητο στο Φαληρο με 2-0. Η ομαδα μας ηταν αρκετα κινητικη με υποφερτη αποδοση στο 1ο μισο του αγωνα οπου και ανοιξε το σκορ στο 18 με τον Ματ Νταρμπισαϊρ. Η εικονα αλλαξε τελειως στο δευτερο ημιχρονο, με τον Ολυμπιακο σχεδον να καταρρεει απο το 60 και μετα και ολα να "μυριζουν" γκελα. Ευτυχως οι παικτες του Ατρομητου δεν εκμεταλευθηκαν τις οποιες ευκαιριες ειχαν....και η νικη ηρθε για τον Ολυμπιακο, με τον Κωστα Μητρογλου απλα να σκοραρει σε κενο τερμα στις καθυστερισεις του αγωνα.

Κριτικη για τον αγωνα δεν μπορει να γινει. Και δεν μπορει να γινει γιατι η κατασταση της ομαδας ειναι τραγικη. Και γι'άυτο δεν φταινε ουτε οι παικτες ουτε ο υπηρεσιακος προπονητης. Φταιει ο "Καλιγουλας" που καθετε στην σουιτα εκει ψηλα. Οσο και να θελουμε να πουμε οτι εχει 6 ματς ακομα το πρωταθλημα.......πραγματικα δεν εχουμε κουραγιο. Οχι οτι δεν πιστευουμε στους παικτες......αλλα δεν πιστευουμε στην επαρατη και ανικανη διοικηση. Ειδικα οταν βλεπουμε να δινονται πεναλτι οπως αυτο υπερ του αιωνιου αντιπαλου σε μαϊμουδια του Νινη.

Σχολιαστε το ματς στο thrylos-fans!

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Λεντέσμα, Στολτίδης, Ντάτολο, Ζαϊρί (61' Μήτρογλου), Λούα Λούα (81' Πάντος), Νταρμπισάιρ (90' Γ. Παπαδόπουλος).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ατέμπα (76' Σκόνδρας), Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Φαβάλι (75' Καλαντζής), Τάτος (82' Αναστασάκος), Σαγκανόφσκι, Περόνε.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.