Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!


Δυστυχώς φίλοι μου αυξημένες προσωπικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να είναι κοντά σας ο «χαλαζίας» όσο συχνά θέλω. Ελπίζω στο μέλλον να έχω περισσότερο χρόνο για να μπορώ να σχολιάζω την ερυθρόλευκη επικαιρότητα. Βρισκόμαστε παραμονές μιας πολύ κρίσιμης μέρας τόσο για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, όσο και για τον ποδοσφαιρικό. Παίζονται πολλά σε αυτά τα δυο αθλήματα και μάλιστα με λίγη ώρα διαφορά. Ένα κύπελλο στο μπάσκετ και η παραμονή στη διεκδίκηση του τίτλου στο ποδόσφαιρο.

Ας με συγχωρήσουν οι μπασκετικοί, αλλά με το άθλημα της πορτοκαλί θεάς θα ασχοληθώ μετά τον τελικό. Αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να στείλω ένα μήνυμα προς όλους τους Ολυμπιακούς εν αναμονή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Είμαστε ακόμα ζωντανοί φίλοι μου, είτε τους αρέσει είτε όχι. Κι αν τελικά μας αντέξει η κορυφή που είμαστε εδώ και χρόνια, θα φανεί στο χειροκρότημα. 8 αγωνιστικές έχουν μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 8 παιχνίδια ζωής και θανάτου. 8 μάχες που αν βγούμε νικητές, θα είμαστε και φέτος πρωταθλητές.

Πολλοί ασχολούνται με το τι θα γίνει στην Τούμπα και αν Παοκ θα παίξει για την ιστορία του. Συγνώμη φίλοι μου, αλλά χεστήκαμε τι θα κάνει ο Παοκ και ο κάθε Παοκ από δω και πέρα. Αν πάρουμε τα επόμενα 8 παιχνίδια είμαστε πρωταθλητές ότι κι αν γίνει. Από το -8 πριν λίγες εβδομάδες είμαστε πλέον σε απόσταση αναπνοής και μόλις στο -3. Ο φετινός Ολυμπιακός δια χειρός Σωκράτη Κόκκαλη το είχε δωρίσει το πρωτάθλημα, αλλά τελικά αφού έμεινε ζωντανός αποφάσισε να το διεκδικήσει. Το πως και το γιατί θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή. Η ουσία είναι πως ξανά μετά από καιρό κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Κι αυτό το ξέρουν όλοι. Το έχουν καταλάβει και θα φροντίσουν να μας γεμίσουν το δρόμο με εμπόδια.

Γι αυτό όλοι μαζί μια γροθιά και κοντά στην ομάδα στη δύσκολη συνέχεια. Τέλος να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη...έφτασε η ώρα να πέσουν οι μάσκες κι είναι στο χέρι τους!!!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.