Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ο αυτοκράτορας είναι εδώ!

Ξεπερνώντας καθε αρχικη μας προσδοκια, οταν η κληρωτιδα μας εφερε αντιπαλους με την Ουνιξ Καζαν, ο Θρυλος καταφερε αυτο που πριν 10 ημερες εμοιαζε θαυμα. Μολις 8 ημερες μετα την παραιτηση του Αντρες Κριστιανσον ο Ολυμπιακος πηρε εκτος εδρας το πολυτιμο σετ που χρειαζοταν και πλεον πανηγυριζουμε την εισοδο της ομαδας μας στις 6 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους παικτες και την τεχνικη ηγεσια για την παναξια και σπουδαια προκριση.

Πλεον ο αυτοκρατορας του Ελληνικου βολλεϊ βαζει πλωρη για το φαϊναλ-φορ του Τσαμπιονς Λιγκ. Εχοντας κερδισει εκτος εδρας τους πρωταθλητες κοσμου και εχοντας αποκλεισει και ενα εκ των φαβορι για τον φετινο τιτλο, εχουμε καθε δικαιωμα να ονειρευομαστε.

Μπραβο σε ολους!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.