Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Δεν αξίζουν δάκρυα...

Ο Ολυμπιακός έδωσε το παρόν για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ευρωπαϊκό παιχνίδι Νο 200 φιλοξένησε τη Μπορντό στο γήπεδο Καραΐσκάκη. Δυστυχώς όμως η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που γρήγορα θα πρέπει να τον ξεχάσουμε. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν με 1-0 και τώρα καλούνται στον επαναληπτικό της 17ης Μαρτίου να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τώρα όσο το πιστεύετε εσείς φίλοι μου ότι μπορεί να προκριθεί, άλλο τόσο το πιστεύω κι εγώ. Μπορεί σήμερα η ομάδα μας να μην παρουσιάστηκε όπως στα παιχνίδια των ομίλων, αλλά δεν αξίζουν δάκρυα. Αυτή η ομάδα τη φετινή χρονιά ξεπέρασε τον εαυτό της κι η χρονιά θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη για την Ευρώπη. Δεν είναι όμως αυτή η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. Αλλά με τις συνθήκες που υπήρχαν στη διάρκεια της φετινής χρονιάς και πολλά μπόρεσε να πετύχει.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και για όλο το πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Σε γενικές γραμμές δεν είδαμε κάτι το εντυπωσιακό από τους Γάλλους. Αν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος θα την είχε καθαρίσει άνετα αυτή την ομάδα. Οι Γάλλοι σκόραραν από ένα στημένο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Τώρα που είδε το φάουλ σε βάρος του Λουα Λουα ο διαιτητής του αγώνα, εγώ θα μείνω με την απορία πάντως. Όπως με την απορία θα μείνω για το γκολ που μας ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μην περιμένετε μεγαλύτερη κριτική του αγώνα αυτή την ώρα.

Όποιος θέλει μπορεί να κάνει τα σχόλια του στο φόρουμ των thrylos-fans!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Ντάτολο, Μπράβο, Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (77' Νταρμπισάιρ), Μαρέσκα, Λεντέσμα (65' Ζαϊρί), Λούα Λούα, Τοροσίδης


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.