Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Στο ρελαντί!

Με δεδομενες τις απουσιες που εχει η ομαδα μπασκετ του Θρυλου μας καθε παιχνιδι ειναι επικυνδινο και χρειαζεται μεγαλη προσοχη. Περιμεναμε ο Πανελληνιος να προβαλει μεγαλυτερη αντισταση αποψε στο ΣΕΦ, αλλα ο Θρυλος παρουσιαστηκε εξαιρετικα δυνατος στην αμυνα και οπως παντα ουσιαστικος στην επιθεση με αποτελεσμα το τελικο 87-52 να ερθει φυσιολογικα.

Σε κανενα σημειο του αγωνα ο Θρυλος δεν αφησε τον αντιπαλο του να ελπιζει σε κατι καλυτερο απο το παιχνιδι. Η διαφορα απο το δευτερο δεκαλεπτο εκτοξευθηκε σε διψηφιο αριθμο ποντων και ανεβαινε συνεχως οσο περνουσε η ωρα. Με την διαφορα να φτανει στους 30 ποντους απο τις αρχες του τριτου δεκαλεπτου, ο Πινι Γκερσον ειχε την ευκαιρια να κανει ενα καλο rotation στο ροστερ δινοντας ευκαιριες σε παικτες που δεν παιζουν συχνα και πολυ (Μαυροκεφαλιδης, Καυκης, Παπαμακαριος) ενω ταυτοχρονα ξεκουρασε και τους υπολοιπους μιας και ερχεται ενα πολυ δυσκολο ματς με την Προκομ στην Πολωνια την Πεμπτη.

Σχολιαστε το ματς στο φορουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 40-22, 65-37, 87-52

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπλάκνεϊ 8, Παπαμακάριος 6 (2), Γουντς 13 (2), Καυκής 2, Τεόντοσιτς 2, Μπουρούσης 14 (2), Πρίντεζης, Μαυροκεφαλίδης 8, Βασιλόπουλος 16 (2), Τζάκσον 18 (1)


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.