Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν, ο πελάτης ψώνησε!

Επιτελους τα πραγματα ηρθαν στην θεση τους. Ο βασιλιας καρναβαλος του Ελληνικου ποδοσφαιρου ανοιξε το Τριωδιο για φετος ερχομενος σαν καλος πελατης να εκμεταλευτει τις εκπτωσεις και να ψωνισει οπως εκανε τοσα χρονια.......αυτος που δεν εκανε εκπτωσεις ηταν ο Θρυλος του Ελληνικου ποδοσφαιρου που ισοπεδωσε τον καρναβαλο σκορπωντας τον στα τεσσερα σημεια του οριζοντα! Με ελαχιστες εξαιρεσεις, ο καρναβαλος δεν καταφερε να απειλησει τον Θρυλο και μοιραια υποταχθηκε στην τυχη του......!!!

Δεν θα μπουμε σε μεγαλες αναλυσεις για το παιχνιδι.......τι να πρωτοπουμε δηλαδη. Για το υπεροχο γκολ του χαλκεντερου Λουα? Για τον τεραστιο Νταρκο? Για τον "λυσσασμενο" Τορο? Για τον υπεροχο Νουνιεζ, οσο επαιξε? Ολοι οι παικτες ηταν αρκετα καλοι αποψε και εδειξαν ποιος ειναι ο Ολυμπιακος και ποιος ειναι το αφεντικο στην Ελλαδα. Κριμα μονο που ο Κωστακης ο Μητρογλου εχασε την ισορροπια του στο τελευταιο λεπτο και δεν εβαλε και το πεμπτο γκολ-ταφοπλακα στον καρναβαλο!

Αντι σχολιου για το ματς, να πουμε οτι η νικη ειναι αφιερωμενη σε ολα εκεινα τα "ερπετα" που ετρεξαν μετα το ματς της Κυριακης να κρεμασουν τον Ολυμπιακο και να βγαλουν ολη τους την χολη και το μισος!!! Αφιερωμενη η νικη στους ξεφτυλισμενους εμπνευστες των πρωτοσελιδων συγκεκριμενων εφημεριδων των τελευταιων ημερων!!!

Αυτα για φετος......και βαλτε μυαλο μεχρι του χρονου. Γιατι του χρονου θα παιξουμε πληρεις και η ξεφτυλα σας θα ειναι μεγαλυτερη! Ερπετα.......!

Μπραβο σε ολη την ομαδα του Θρυλου!!! Παιξατε σαν αντρες Ολυμπιακοι.......απο εκει και περα ηταν ευκολο να κερδισετε τον καρναβαλο!!!

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Αντζας, Σέζαρ, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα (81’ Μήτρογλου), Σίσιτς (52’ Γκαλέτι), Κοβάσεβιτς (71’ Νούνιες).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.