Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Ελεύθερη πτώση....!!!

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται πλέον η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μετα τις ταπεινωτικές ήττες από Προκομ, Ζαλγκιρις και ΠΑΟΚ ήρθε χθες βράδυ και το χαστούκι από την Σιένα μέσα στο ΣΕΦ για να συμπληρώσει το παζλ της ντροπής των τελευταίων 20 ημερών. Ομάδα χωρίς ψυχολογία και τσαγανό ο χθεσινός Ολυμπιακός, είχε μόνο μερικούς από τους Έλληνες παίκτες του να παλεύουν για την τιμή και την αξιοπρέπεια της ομάδας.

Δεν θα μπούμε σε ανάλυση του αγώνα.......δεν υπάρχει λόγος άλλωστε ούτε εμείς που θα τα γράψουμε να εξοργιστούμε εκ νέου ούτε εσείς που θα τα διαβάσετε. Η ομάδα παρουσίασε τα ίδια χάλια που παρουσιάζει εδώ και 20 μέρες. Ο μοναδικός υπεύθυνος αυτής της φαρσοκωμωδίας, ο Πινι Γκερσον, για άλλη μια φορά βρισκόταν στον δικό του κόσμο. Και ενώ ο κόσμος τον "εφτυνε" αυτός νόμιζε ότι "έβρεχε"!!! Πλέον την ευθύνη δεν την έχει τόσο ο ίδιος αλλά αυτοί που τον κρατάνε στην θέση του!!!

Αντε καλή συνεχεία τώρα.......και εν αναμονή της νέας ξεφτίλας με τον επόμενο αντίπαλο!

Σχολιάστε τα τεκταινόμενα στο τμήμα μπάσκετ του Θρύλου στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 31-41, 51-52, 73-80

Ολυμπιακός: Γκριρ 14, Γουντς 3 (1), Πρίντεζης 5, Τεόντοσιτς 8, Τζάκσον 23, Βασιλόπουλος 3, Μπουρούσης 10 (1), Καυκής, Βασιλειάδης, Παπαμακάριος 8 (2).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.