Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος......!

Φαίνεται να μην υπάρχει τελειωμός στον κατήφορο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μέτα την ντροπιαστική ήττα από την Προκομ την περασμένη Τετάρτη άλλο ένα κατακεφαλο ήρθε, αυτή την φορά εντός συνόρων και ευτυχώς χωρίς βαθμολογική απώλεια. Η ομάδα αποδίδοντας εκτρωματικό μπάσκετ δυσκολεύτηκε να κερδίσει εκτός έδρας το μαχητικό Ρέθυμνο! Σε κανένα του σημείου του αγώνα ο Ολυμπιακός δεν έδειξε την πραγματική του αξία, παίζοντας αξιοθρήνητα και αποκρουστικά.

Οι μόνοι δυο που πάλευαν και προσπαθούσαν για την νίκη ήταν ο Τζακσον και ο Τεοντοσιτς με αξιους συμπαραστάτες τους Μπορουση και Βασιλόπουλο. Από εκεί και πέρα το χάος. Παίκτες χωρίς πάθος και ψύχη.......και ένας προπονητής στον κόσμο του, αδύναμος να κάνει κάτι να ξεκολλήσει την ομάδα!!! Γι'αυτη την κατάσταση πρέπει πλέον να κάνει κάτι η διοίκηση!!! Είναι ανεπίτρεπτο τέτοια ομάδα, τέτοιοι παίκτες, να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους απέναντι σε αντιπάλους πολύ χειρότερους!

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Tα δεκάλεπτα: 16-21, 34-41, 54-59, 69-71


Ολυμπιακός (Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 6(1), Παπαμακάριος, Γουντς 1, Καυκής, Τεόντοσιτς 15(2), Μπουρούσης 8(11 ρ.), Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος 10(1), Πρίντεζης 2, Τζάκσον 29.


Δηλωσεις

Γκέρσον: "Δεν είμαι ευχαριστημένος"

Ο Πίνι Γκέρσον παρά τη νίκη του Ολυμπιακού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: "Ήταν ένα από τα παιχνίδια που τόσο ο προπονητής που νίκησε όσο κι αυτός που έχασε αισθάνονται άσχημα. Ο αντίπαλος γιατί έχασε κι εγώ για τον τρόπο που παίξαμε.

Αξίζουν μπράβο στον κόουτς για το παιχνίδι τακτικής που έπαιξε. Κάθε φορά που ανεβάζαμε τη διαφορά, κάναμε λάθη που έβαζαν το Ρέθυμνο στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος προπονητής προσπάθησε να χαμηλώσει το ρυθμό και να μας δώσει λιγότερες κατοχές, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια.

Όταν το σκορ είναι χαμηλά και οι δυο ομάδες είναι κοντά, μπορεί να κριθεί σε ένα λάθος, ανεξάρτητα αν το κάνουν οι προπονητές, οι παίκτες ή οι διαιτητές. Ήταν σημαντική η νίκη που πήραμε μετά την ήττα στην Πολωνία. Δεν θέλουμε άλλες απώλειες μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες μας. Είίμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, όχι όμως από τον τρόπο που παίξαμε".

Πεδουλάκης: "Θα τα δώσουμε όλα"

O Aργύρης Πεδουλάκης ανέφερε: "Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό όσον αφορά την εξέλιξη το σκορ παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος το απόλαυσε και τηλεοπτικά. Στο τέλος, όπως και σε 4 παιχνίδια φέτος, χάσαμε το ματς από σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και μας μένει μια πικρή γεύση γι’αυτό.

Στο πρώτο ημίχρονο μας μπέρδεψε η ζώνη του Ολυμπιακού και δεχτήκαμε 41 πόντους σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε το ρυθμό. Στην επανάληψη ρισκάραμε και δοκιμάσαμε να περιορίσουμε τα λέι-απ που δεχόμασταν από τον Τζάκσον.

Με δεδομένο ότι τώρα ξεκινάμε με δύο Αμερικάνους και έχουμε έναν γύρο πλέον μπροστά μας, θέλω να πιστεύω ότι η αυριανή μέρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται τα παιδιά και θα πάμε να τα δώσουμε όλα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος".

Ο Σωτήρης Καραποστόλου σχολίασε: "Σήμερα χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο παιχνίδι και δείξαμε ότι μπορούσαμε να το πάρουμε και το αξίζαμε. Δε μας μπήκαν τα 2 τελευταία σουτ και έτσι είναι το μπάσκετ.

Αν δε σκοράρεις, χάνεις το ματς. Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια, καθώς έχουμε ακόμα έναν ολόκληρο γύρο και πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας".


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.