Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Επαγγελματική νίκη....!

Αν το ζητούμενο στο αποψινό παιχνίδι με το παράρτημα στην Κρήτη ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί τότε ο Ολυμπιακός πέτυχε την αποστολή του και με το παραπάνω. Με ένα ωραίο γκολ του Νουνιεζ στο 17ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, μετά από υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας, ο Θρύλος κλείδωσε το "διπλό" και "απέδρασε" αυτή την φορά από την Κρήτη με την νίκη στις βαλίτσες του. Αν και δικαιολογίες μπορούν να υπάρξουν πολλές για την κακή απόδοση της ομάδας, εν τούτοις η κάκιστη απόδοση των παικτών στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης δεν μπορεί εύκολα να δικαιολογηθεί.

Δώσαμε πολλά δικαιώματα στον αντίπαλο να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό, και να ισοφαρίσει ή ακόμα και να κερδίσει το ματς, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά. Ευτυχώς για άλλη μια φορά ο Αντώνης Νικοπολιδης ήταν σε εκπληκτική μέρα, καθώς και οι 4 της άμυνας (Ζεβλακοφ, Σεζαρ, Αντζας και Παντος). Απο το παιχνίδι δεν κρατάμε τίποτε άλλο πέρα από την νίκη.......κατά τα άλλα μάλλον θέλουμε να το ξεχάσουμε γρήγορα!

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (Στολτίδης ’55), Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Σέζαρ, Γκαλέτι (Σίσιτς ’68), Νούνιες (Κοβάσεβιτς ’63), Λούα Λούα.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.