Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Μάγκας Πειραιώτης!!!

Ο Ολυμπιακός απέδειξε για μια ακόμη φορά τον λόγο για τον οποίο θεωρείται μια απο τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και φέτος. Η ομαδάρα του λιμανιού, νίκησε την πολυνίκη του θεσμού της Ευρωλίγκας, Μλάντοστ, με σκόρ 7-6, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός έφτασε στην δεύτερη θέση του ομίλου και έχει πλέον πάρα πολλές ελπίδες να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το ματς φάνηκε απο την αρχή οτι θα καταλήξει σε ερυθρόλευκα χέρια. Ο Ολυμπιακός με επιμέρους σκόρ 3-0, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και έτσι έφτασε σε μια σχετικά εύκολη νίκη, ανεξάρτητα απο το τι δείχνει το τελικό σκορ. Στο άδειο ΟΑΚΑ και με κόντρα διαιτησία ( απο έναν ανεκδιήγητο Ιταλό διαιτητή ), ο Ολυμπιακός δεν κινδύνεψε παρα στο τέλος, αλλά ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας Χρίστος Φλώρος, απέδειξε το βάθος της ομάδας του Πειραιά πραγματοποιώντας πάρα πολλές καλές αποκρούσεις ( ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Δεληγιάννης δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στην μέση του ) και δίνοντας ουσιαστικά του υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Σχολιάστε την σπουδαία αυτή νίκη στα φόρουμ των thrylos-fans.net!

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-0, 2-1, 1-2

Τα γκολ του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός: Νίκιτς 2, Σάντα 2, Γ.Αφρουδάκης, Θεοδωρόπουλος, Ντόσκας

Η βαθμολογία:
1. Μλάνοστ Ζάγκρεμπ 9 (38-27)
2. Σίντεζ Καζάν 7 (37-32)
3. Ολυμπιακός 7 (34-30)
4. Γιάντραν Χέρτζεγκ Νόβι 0 (28-48)


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.