Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Νίκη κορυφής!!!

Παίζοντας κατα διαστήματα πολύ καλό βόλλεϋ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και μέσα στην Μίκρα, την έδρα του Ηρακλή, επικρατώντας του Γηραιού με 2-3 σετ. Ο Ολυμπιακός έφτασε την διαφορά από τον δεύτερο Ηρακλή στον ένα πόντο και περιμένει πλέον από ένα στραβοπάτημα του παο και του Ηρακλή, καθώς και νίκη στο ντέρμπι με τον "αιώνιο" έτσι ώστε να είναι αυτός που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος στην κανόνικη περίοδο, και να αποκτήσει το αβαντάζ έδρας για την συνέχεια.

Με κύριους εκφραστές τον Τζούριτς, τον Μάρκεζ και τον διεθνή Βούλγαρο ακραίο, Γιορντάνοφ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει σχετικά εύκολα το πρώτο και το τρίτο σετ ( με 22-25 και 20-25 αντίστοιχα ). Εν τω μεταξύ, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει το δεύτερο σετ ( παρα πολύ άνετα ) με 25-14 και το τέταρτο με 25-17. Όλα θα κρίνονταν όπως φάνηκε και έγινε στο τάι-μπρέικ, όπου ο Ολυμπιακός παίζοντας καλύτερο βόλλεϋ απο τον αντίπαλό του, κατάφερε να πάρει το πέμπτο και τελευταίο σετ του αγώνα με 11-15.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σωτήρης Δρίκος, τόνισε: «Μας ενδιαφέρει η απόδοση μας και όχι η επίδοση. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των επιθέσεων. Δουλεύουμε καλά και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που γίνεται με τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου. Εάν έρθει κάποιος άλλος παίκτης θα είναι καλό. Όμως μην περιμένουμε να έρθει κάποιος θεός. Ένας παίκτης θα έρθει ακόμα».

Σχολιάστε την άλωση της... "Μίκρας" στα φόρουμς των thrylos-fans.net!

Τα σετ: 22-25, 25-14, 20-25, 25-17, 11-15


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.