Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

¨Ενας Όσκαρ για το Θρύλο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα το μεσημέρι, και για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Οσκαρ Γκονζαλεζ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός από τη Σαλαμάνκα αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ομάδα της Ρεαλ Σαραγόσα. Το κόστος της μεταγραφής έφτασε στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την συμφωνία της με την Σαραγόσα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Oscar Gonzalez, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.

Τα τελευταία τέσσερα με την φανέλα της Σαραγόσα ο Οσκαρ πραγματοποίησε 69 εμφανίσεις και πέτυχε 10 τέρματα. Εμεις να ευχηθούμε ο καινούργιος μας παίκτης να έχει πάνω απ' όλα την υγεία του και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλούς τίτλους

Σχολιάστε το νέο απόκτημα της ομάδας στο φόρουμ των thrylos-fans!











Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.