Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Το "Πουλί" έπιασε Λιμάνι

Ο Μιχάλης Πελεκάνος αποτελεί από σήμερα το 5ο νέο μέλος της μπασκετικής οικογένειας του Ολυμπιακού. Η απόκτηση του παίκτη ηταν κοινο μυστικό εδω και πολλες μερες, η επισημοποιηση της ομως ηρθε σημερα μιας και επρεπε πρωτα ο Μιχαλης να μεινει και τυπικα ελευθερος απο τη Ρεαλ Μαδριτης. Αναλυτικα η ανακοινωση της ΚΑΕ:


Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Μιχάλης Πελεκάνος θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.


Ο Μιχαλης Πελεκανος ξεκινησε τη καριερα του το 1999 στο Περιστερι, και περασε διαδοχικα απο ΑΕΚ, Πανελληνιο και περσι τη Ρεαλ.

Πειτε τη γνωμη σας για το Μιχαλη Πελεκανο στο φορουμ των thrylos-fans!

Το "Πουλι" εκανε και τις πρωτες του δηλωσεις σαν παικτης του Ολυμπιακου λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της αποκτησης του απο την ομαδα:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα τέλειωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και είμαι αποφασισμένος να μην την αφήσω να χαθεί. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει το να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Η παρουσία του κόουτς Γιαννάκη στον πάγκο του Ολυμπιακού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Ξέρω πως δουλεύει στην Εθνική και ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του. Δεν υπήρχε στο μυαλό μου το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ελλάδα, αλλά από τη στιγμή που ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού η απόφαση ήταν εύκολη".

Αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα του ο Πελεκάνος τόνισε: "Ότι κινήσεις έχουν γίνει ως τώρα είναι σπουδαίες, αλλά πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε και σπουδαία ομάδα. Η παρουσία πολλών καλών παικτών στο ρόστερ σ όλες τις θέσεις, θα μας βοηθήσει. Ο ανταγωνισμός κάνει τους πάντες καλύτερους και το μεγαλύτερο κέρδος το έχει η ομάδα".

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Ολυμπιακού ανέφερε: "Να κάνουν υπομονή και να είναι σίγουροι ότι θα τους δικαιώσουμε."

πηγη: sport-24.gr


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.