Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Περίπατος...

Σ' έναν άνετο περίπατο μετέτρεψαν το ..."ντέρμπι" της 18ης αγωνιστικής οι πολίστες του Ολυμπιακού, κόντρα στον αξιόμαχο συμπολίτη Εθνικό. Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος του, και στο τέλος επικράτησε άνετα του αντιπάλου του, με σκόρ 12-5.

O Ολυμπιακός ήταν από την αρχή του αγώνα καταιγιστικός. Πήρε κεφάλι στο σκόρ με 5-1 στο τέλος του πρώτου οχταλέπτου και από εκεί και πέρα, η διαφορά έμεινε σταθερή με τον Ολυμπιακό σιγά, σιγά να την μεγαλώνει. Με την πολύ σημαντική αυτή νίκη, ο Ολυμπιακός "καθάρισε" την πρώτη θέση για την κανονική περίοδο, και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι η ομάδα που θα πάει με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος. Την επόμενη αγωνιστική, οι "κόκκινοι" φιλοξενούνται από τον καλό πελάτη ΠΑΟ, και αναμένεται άλλο ένα εύκολο απόγευμα για την υπερομάδα του λιμανιού!!!

Σχολιάστε την μεγάλη νίκη της ομάδας μας στο Πειραϊκό ντέρμπι, στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 4-2, 1-1
Ολυμπιακός: Σάντα 3, Γ. Αφρουδάκης 3, Νίκιτς 3, Βράνιες 1, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ. Αφρουδάκης 1.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.