Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Obrigado Julio!

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει, ότι επήλθε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Χούλιο Σέζαρ και Λεοζίνιο για την λύση των συμβολαίων τους."

Η παραπάνω ανακοίνωση, σήμανε και τυπικά την απομάκρυνση του Ζούλιο Σέζαρ από την ομάδα μας.

Ο Ζούλιο, ήταν σίγουρα ένας παίκτης αμφιλεγόμενος. Αδιαμφισβήτητα έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που σπάνια συναντάει κάποιος σε κεντρικό αμυντικό, από την άλλη όμως ήταν αρκετά επιρρεπής στα λάθη, τα οποία κάποιες φορές κόστισαν στην ομάδα.

Αυτό που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς είναι πως στα μεγάλα παιχνίδια, πάντα έδινε δυναμικό παρών.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα εκπληκτικά περσινά του ματς στο Champions League με αποκορύφωμα το γκολ μέσα στο Santiago Bernabeu απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Πέραν όμως του αγωνιστικού μέρους, ο Σέζαρ φαίνεται (και μάλλον είναι) ένας ευχάριστος άνθρωπος. Το blog του στο Internet αποτέλεσε σημείο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του ίδιου και των οπαδών της ομάδας, ακόμη και όταν δέχτηκε πικρόχολα ή και υβριστικά σχόλια μετά την ήττα από την ΑΕΚ (κάποιοι φαν του παρασκηνίου υποστηρίζουν ότι ο Σέζαρ "πούλησε" το ματς, μια άποψη που βρίσκεται σε αντιδιαστολή με αυτή του γράφοντα το κείμενο).

Όπως και να έχει, ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν ένας παίκτης με τα θετικά του και τα αρνητικά του, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής άλλωστε.

Η προσωπική μου γνώμη (αν και λίγη σημασία έχει πια καθώς ο παίκτης αποτελεί παρελθόν) ειναι πως θα έπρεπε να έχει παραμείνει στην ομάδα και να δουλέψει με τον προπονητή του, ώστε να μπορέσει να τη βοηθήσει περισσότερο την νέα αγωνιστική χρονιά. Άλλωστε, παίκτη με τις δικές του ικανότητες αγωνιζόμενο στη συγκεκριμένη θέση δεν έχει άλλο η ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να ειπωθεί, παρά μόνο: Obrigado Julio!

ΥΓ: Κύριοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν είναι λίγο άδικο να μην υπάρχει έστω και η λέξη "ευχαριστώ" στην ανακοινωσή σας; Ο συγκεκριμένος παίκτης προσέφερε στην ομάδα και τουλάχιστον αυτό αξίζει να αναγνωριστεί.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.