Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Δεν υπάρχουν λόγια, μιλήσατε για όλους μας!


Αυτό που είδαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, απλά δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα συνέβαινε σε τόσο κρίσιμο αγώνα μεταξύ δύο ελληνικών ομάδων.

Τι να πρωτογράψει κανείς και σε τι να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα? Ίσως γίναμε μάρτυρες του πιο υπέροχου αγώνα των τελευταίων 20 ετών στα ελληνικά γήπεδα.

Με σκορ κανονικού αγώνα 3-3, με την παράταση να λήγει 4-4, με 34 εκτελέσεις πέναλτι που χρειάστηκαν για να αναδειχθεί ο Ολυμπιακός κυπελλούχος Ελλάδος 2009 (15-14 στην ψυχοφθόρο διαδικασία), με ανατροπές, πάθος, ένταση, αποβολές. ΑΥΤΟ είναι το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να πω πολλά, παρά μόνο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στην ομάδα μας που έκλεισε για άλλη μία φορά στόματα (τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ-οφσάιντ, ανέτρεψε διαφορά δυο τερμάτων, ισοφάρισε στο 96 το γκολ που είχε δεχθεί στο 90 και έδειξε γι ακόμη μία φορά γιατί είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα) με εκκωφαντικό τρόπο.

Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ γιατί συνέβαλε και αυτή στο να γίνει ένα τέτοιο καταπληκτικό παιχνίδι.

Και τέσσερις παρατηρήσεις:

1) Ένα αντίο και μεγάλο ευχαριστώ στον μεγαλό αρχηγό Τζόλε (που φεύγει όπως ακριβώς ήρθε - ΝΙΚΗΤΗΣ), στον Άντζα που σταματάει την καριέρα του με το πιο γλυκό φινάλε και στον Πάτσα (που απ'οτι φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια) γιατί έχει δώσει πολλά στην ομάδα, ακόμη και όταν χρειάστηκε να παίξει με "μισό πόδι".

2) Προς τους υπόλοιπους αλλόθρησκους: Ανοίξτε τα μάτια σας, πάρτε την κασσέτα του αγώνα, δείτε την και καταλάβετε γιατί ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Μέχρι τότε....καλά μυαλά.

3) Σωτηράκη, κρίμα, πολύ κρίμα. Με την πίκρα έμεινες και πάλι. Δεν πειράζει, ξυδάκι και θα περάσει.

4) Εκτός των υπολοίπων, υπάρχει και άλλος ένας λόγος για τον οποίο είμαστε χαρούμενοι που το ματς κύλησε έτσι. Χαρήκαμε με την ψυχή μας μία κούπα που έχουμε "βαρεθεί" να κατακτάμε.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Άντζας, Αβ. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου (46' Ντάρμπισιρ, 96' Όσκαρ), Ντουντού, Γκαλέτι, Λέτο (62' Τζόρτζεβιτς), Μπελούτσι, Ντιόγο.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας, Ζεράλδο Άλβες, κομπλεξικός (62' Αλεξόπουλος), Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Καφές, Μαντούκα (68' Πελετιέρι), Σκόκο, Τζεμπούρ (77' Εντίνιο), Μπλάνκο.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.