Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Μετά την νίκη του Ολυμπιακού την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό του Αγίου Θωμά το σημερινό παιχνίδι στο ΣΕΦ έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία. Όχι επειδή το Μαρούσι είναι κακή ομάδα, κάθε άλλο, άλλα επειδή ο Ολυμπιακός στα προηγούμενα δυο παιχνίδια έδειξε εξαιρετικά δείγματα ποιότητας και σοβαρότητας, χωρίς να αφήνει και πολλά περιθώρια στους παίκτες του Σουλη Μαρκόπουλου να ελπίζουν σε νίκη μέσα στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός και σήμερα παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός, με ουσία και ποιότητα στο παιχνίδι του και ήδη από το ημίχρονο (41-31) φρόντισε να δείξει ότι όντως το σημερινό παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα (81-67, τελικό σκορ).

Ο Δράκος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα και παίκτες δίνοντας αρκετές ανάσες σε παίκτες κλειδιά για την συνέχεια. Με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά το Μαρούσι δεν κατάφερε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας μας σε άμυνα και επίθεση. Στα ενδιαφέροντα σημεία του αγώνα και η τρίτη συνεχόμενη εμφάνιση (του εμφανώς αδυνατισμένου) Σοφοκλή Σχορτσιανιτη καθώς και η συμμετοχή του Σλουκα ο οποίος κάθε φορά που αγωνίζεται μας επιβεβαιώνει την πεποίθηση ότι θα γίνει ο επόμενος μεγάλος παίκτης στα γκαρντ του Θρύλου.

Πλέον το μυαλό όλων μας βρίσκεται στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος την Πέμπτη το βράδυ (21:30) στο ΣΕΦ, με τον Θρύλο μας να βρίσκεται 3 νίκες μακριά από τον πρώτο τίτλο μετά το 1997. Να ευχηθούμε, επίσης, καλή συνέχεια στο Μαρούσι που είναι μια εξαιρετικά σοβαρή και καλή ομάδα.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Δεκάλεπτα: 23-17, 41-31, 61-45, 81-67

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 7, Πελεκάνος, Τσίλντρες 14, Βούισιτς 8, Μπουρούσης 17, Χαλπερίν 5, Γκριρ 16, Σχορστανίτης 2, Έρτσεγκ 4, Βουγιούκας 2, Τεόντοσιτς, Σλούκας 2.

Μαρούσι: Στίβενσον 7, Κιζ, Χαραλαμπίδης 7, Κουμπούρας 4, Χαφ, Στεφανίδης 2, Μαυροειδής 4, Μαυροκεφαλίδης 10, Καλάθης 7, Γλυνιαδάκης 4, Καϊμακόγλου 10, Διαμαντόπουλος 2.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.