Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Ομάδα Πρωταθλητών........διοίκηση ηλιθίων!

Εδώ και λίγη ώρα έπεσε και φέτος η αυλαία του πρωταθλήματος πόλο. Ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του κατακτώντας τον τίτλο με 3-0 νίκες απέναντι στον Πανιώνιο. Το σημερινό, τρίτο στη σειρά, παιχνίδι βρήκε νικητή τον Θρύλο με 12-5. Η νίκη του Θρύλου πέρα από ένα ακόμα πρωτάθλημα οδήγησε την ομάδα μας και σε ένα ακόμα νταμπλ, μιας και είχε προηγηθεί η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος πριν λίγο καιρό. Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται και από το γεγονός οτι κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο μιας εξαιρετικής ομάδας όπως ο Πανιώνιος.

Τα λόγια για το τμήμα πόλο είναι λίγα. Τι να πεις και πως να περιγραψεις μια ομάδα που πιθανότατα είναι μια εκ κορυφαίων στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού με πολλαπλές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Τι να πεις για το τμήμα που μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερο Ολυμπιακοί από κάθε άλλο τμήμα του συλλόγου, και ας μας συγχωρέσουν οι υπόλοιποι αθλητές μας!

Τι να πούμε για τα παιδιά αυτά που τελείωσαν την χρονιά χωρίς ήττα αποδίδοντας ταυτόχρονα πόλο σπουδαίας ποιότητας. Τι να πεις γι' αυτά τα παιδιά που παίζουν απλήρωτοι εδώ και καιρό, μιας και έχουν μπλέξει με διοίκηση ανικάνων και ηλιθίων!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ του τμήματος πόλο!!! Σας ευχαριστούμε!!!

Και όσον αφορά τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ της ΑΝΙΚΑΝΗΣ διοίκησης του ερασιτέχνη να φροντίσουν να πληρώσουν τόσο τα παιδιά του αντρικού τμήματος όσο και τις κοπέλες του πόλο!!! Σοβαρευτείτε ΗΛΙΘΙΟΙ και πάψτε να παίζετε με την ιστορία του συλλόγου.......γιατί θα σας πάρει, ο λαός του Θρύλου, και θα σας σηκώσει!!!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.