Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ο Αυτοκράτορας επέστρεψε!!!!

Είναι πλέον γεγονός! Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του Ελληνικού βολλεϊ, ο Ολυμπιακός μετά από έξι χρόνια επέστρεψε στην φυσική του θέση......αυτή του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας! Ο Θρύλος παρουσιάστηκε ισοπεδωτικός στην σειρά των τελικών με τον αιώνιο αντίπαλο και πάρα το μειονέκτημα έδρας (αλλά και τις διαιτητικές αλητείες στον 3ο τελικό στη Γλυφάδα) κατάφερε απόψε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και να στεφθεί πρωταθλητής νικώντας τον παο 3-0 σετ στο κλειστό στο Ρέντη. Οι παίκτες του Αντρές Κριστιανσον, παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν όλη τη χρονιά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κερδίσουν και αυτόν το τίτλο. Είχε προηγηθεί το κύπελλο Ελλάδος πριν περίπου ένα μηνά.


Έτσι, ο Θρύλος κατέκτησε το 22ο πρωτάθλημα του πανάξια, κάτι που παραδέχτηκαν ακόμα και οι αντίπαλοι του. Βέβαια το αποψινό παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν, μιας και το σάπιο σύστημα είχε δείξει τις διαθέσεις του από το προηγούμενο παιχνίδι......και παραλίγο και σήμερα να κάνει να το "θαύμα" του στο πρώτο σετ. Όμως οι παίκτες μας και ο προπονητής μας επέδειξαν τεράστια αποθέματα ψυχής και κέρδισαν καθαρά 3-0. Δεν θα κάνουμε πολλά σχόλια για το παιχνίδι........ένα μπράβο σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες της ομάδας καθώς και το προπονητικό τιμ!!! Άξιοι πρωταθλητές, μας έδωσαν μεγάλη χαρά και ευχόμαστε να μην κάνει κάποια από τις γνωστές γελοίες κινήσεις της η διοίκηση του ερασιτέχνη και χαλάσει την πορεία προς την κορυφή αυτής της ομάδας, που αν στηριχθεί θα γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της!

Εμείς σαν Ολυμπιακός........σαν σύλλογος και οπαδοί στις αλητείες των γνωστών αλητών......στα "ΤΣΟ & ΛΟ" του κάθε ξεφτίλα και της κάθε ξεφτιλισμένης απαντάμε με ΠΡΩ και ΚΥ..........ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Πείτε την άποψή σας για τον νταμπλουχο Ολυμπιακό στο φόρουμ των thrylos-fans!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.