Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το Βέλγιο μετά από 35 χρόνια, με στόχο αυτή τη φορά να πάρει τη νίκη. Μια νίκη που τότε είχε χάσει από την Αντερλεχτ(όλοι θυμούνται βέβαια τη ρεβάνς εκείνου του αγώνα και τον Παλοτάι) και σήμερα την έχασε από τη Σταντάρ Λιέγης για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε καθόλου τυχερός κι έτσι έχασε εκτός από τη νίκη και την ευκαιρία να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στους 16 του θεσμού. Δυστυχώς όμως οι Βέλγοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη με 2-0 και μάλιστα χωρίς να εντυπωσιάσουν, αφού η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι του Ζίκο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μια σύνθεση που δεν μας έχουν συνηθίσει και τα πήγαιναν αρκετά καλά για το πρώτο μισάωρο. Δεν είχαν παθητικό ρόλο όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι και κυκλοφορούσαν τη μπάλα με αξιοπρέπεια. Μάλιστα είχαν και την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα τη Σταντάρ. Απ την άλλη ούτε και η Σταντάρ απειλούσε αν και θα έπρεπε ως γηπεδούχος. Όλα αυτά όμως κράτησαν μέχρι το 31 λεπτό, όπου κι έγινε το 1-0 από το τραγικό λάθος του Μέλμπεργκ. Ένα σουτ λοιπόν είχαν οι Βέλγοι προς το τέρμα του Ολυμπιακού κι όμως τους ήταν αρκετό να μπουν μπροστά στο σκορ. Για τα επόμενα 10 λεπτά περίπου επικράτησε μια αναστάτωση στους παίχτες του Ολυμπιακού, αλλά ευτυχώς την γλίτωσαν μόνο με ένα δοκάρι.

Στην επανάληψη η κατοχή της μπάλας από τη μεριά του Ολυμπιακού αυξήθηκε και αρκετές φορές έβρισκε πίσω από τη σέντρα όλη τη Σταντάρ. Όταν όμως η τύχη σου γυρνάει την πλάτη δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Έτσι σε μια αντεπίθεση στο 88o λεπτό έγινε και το 2-0 κι όλα τέλειωσαν εκεί. Εκείνο όμως για το οποίο αναρωτιέμαι είναι αν οι ερυθρόλευκοι πρέπει να τα βάζουν με την τύχη τους ή με τον πρόεδρο τους. Μπορεί να στάθηκε άτυχος ο Ολυμπιακός στη φάση του πρώτου γκολ, αλλά αν είχε ένα πληρέστερο ρόστερ θα μπορούσε να γυρίσει το αποτέλεσμα. Μια Σταντάρ που παρουσιάστηκε χωρίς κάτι το τρομερό και το ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο. Με ποιους όμως να γυρίσει το παιχνίδι ο Ζίκο; Με τους παίχτες που δεν έχει; Τα λάθη του καλοκαιριού τα βλέπεις χειμώνα και γελάς.

Πολύ κρίμα για αυτή την ομάδα να μένει αβοήθητη. Παρόλα αυτά η πρόκριση δεν έχει χαθεί. Είναι ακόμα στα πόδια των παιχτών μας για τον θα βρεθούμε στους 16. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι κι ακατόρθωτο. Απλά σήμερα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία καθαρίζοντας την πρόκριση από την 4η αγωνιστική. Αν όμως τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, όλοι θα γνωρίζετε τον υπεύθυνο...

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans!!!

Ολυμπιακός (Zίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι (43'Φετφατζίδης), Όσκαρ (77'Στολτίδης), Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος (77'Γ.Παπαδόπουλος), Μαρέσκα, Μήτρογλου.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.