Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ένα Χ...από την πρόκριση!!!

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε απέναντι στην Αλκμάρ με πολλές απουσίες, αλλά κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε. Μπορεί να μην ήρθε η νίκη που θα ισοδυναμούσε με πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει φύγει ποτέ νικητής από την Ολλανδία. Θα το κατάφερνε στην έδρα της Αλκμάρ που έχει μια ήττα τα τελευταία 30 χρόνια; Αν ήταν πλήρης ίσως και να μπορούσε φίλοι μου να το πετύχει και τώρα όλοι μας να πανηγυρίζαμε.


Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να δούμε σε ποια διοργάνωση θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός την ευρωπαική του περιπέτεια. Γιατί και τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί σε ευρωπαικό αγώνα, αφού το πρωην ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να χαθεί. Με αυτή την ισοπαλία τέλειωσε κάθε ελπίδα των Ολλανδών για τη συνέχεια και τώρα μένει να κοντραριστεί ο Ολυμπιακός με τη Σταντάρ. Μας αρκεί μια ισοπαλία με την Αρσεναλ στο Καραισκάκη για να μην ασχοληθούμε με το άλλο παιχνίδι του ομίλου. Αν όμως δεν κερδίσουν οι Βέλγοι την τελευταία αγωνιστική, τότε περνάμε ακόμα και με ήττα.


Προσοχή όμως φίλοι μου. Είμαστε κοντά στην πρόκριση αλλά δεν έχει έρθει ακόμα. Κι αν δε πάρουμε βαθμό ή βαθμούς απέναντι στους κανονιέρηδες δεν βλέπω και να έρχεται. Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε να έχει έρθει το οτιδήποτε. Το μόνο σίγουρο είναι πως χωρίς προβλήματα αυτή την ομάδα ο Ολυμπιακός την είχε και μάλιστα άνετα. Πολλοί περίμεναν ακόμα και το διασυρμό του Ολυμπιακού απόψε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρουν δανεική χαρά. Ο Ολυμπιακός του Ζίκο μπήκε πιο πολύ για το Χ και αυτό τελικά πήρε.

Είμαστε λοιπόν ένα Χ μακρυά από την πρόκριση, αλλά την Κυριακή υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Νίκη και μόνο νίκη!!!

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Ντουντού, Όσκαρ, Ζαϊρί (90+2 Πάντος), Μήτρογλου.




Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.