Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΤΟΥΣ ΓΑΖΩΣΕ!!!

29/11/2009 και ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο Καραισκάκη, τον καλό του πελάτη για την 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο κόσμος των ερυθρολεύκων είχε γεμίσει από νωρίς το φαληρικό γήπεδο μόνο που υπολόγιζε χωρίς τους φιλοξενούμενους. Και ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο αντίπαλός μας θα έφτανε λίγα λεπτά Πλήρης  στοίχισηπριν από την έναρξη του παιχνιδιού; Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο κύριος Πατέρας και η ομάδα του ήθελε να συνεχίσει τις προκλήσεις. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπήρχε πρόβλημα κάτα τη μεταφορά των πράσινων στον Πειραιά. Ολόκληρη ιστορία έγινε από την αστυνομία για τις ώρες διεξαγωγής των δυο παιχνιδιών και τελικά δεν μπόρεσαν να διασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση των φιλοξενούμενων; Τι έφταιξε; Επρεπε να βγάλουν και το στρατό στους δρόμους για να μπορέσουν να κάνουν μια απλή διαδρομή; Απλά φίλοι μου ετοίμαζαν τις δικαιολογίες που θα επικαλούνται για το σημερινό τους στραπάτσο.

Ροζ φανέλα η πρώτη σου βαζέλα...κόκκινα φοράνε αυτοί που σε γλεντάνε!!! Γιατί φίλοι μου ο Ολυμπιακός σήμερα πραγματικά γλέντησε τον αντίπαλο του. Το 2-0 είναι κολακευτικό σκορ για τους πράσινους και καλά θα κάνουν να κρυφτούν στη φωλιά τους. Η ομάδα του πολυλογά κύριου Πατέρα, των μπράβων και των δεκάδων εκατομμυρίων ερχόταν αεράτη στη σημερινή αναμέτρηση. Τι κι αν ο Ολυμπιακός ήταν πίσω 2 βαθμούς και είχε τα γνωστά του προβλήματα μπήκε με τον αέρα του πρωταθλητή και κατάπιε τον αιώνιο πελάτη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός...πάρτε το χαμπάρι. Τι σας έφταιξε λοιπόν που χάσατε από τον Ολυμπιακό των τριων αναγκαστικών αλλαγών; Τον Ολυμπιακό που κατέβηκε και σας γλέντησε με Ζαιρί και Μήτρογλου; Θα μας πείτε κύριε Πατέρα; Ε; Α! Σωστά, δεν έχετε κερδίσει ποτέ την 29 Νοεμβρίου!

Η μήπως θα μάσαγε ο Ολυμπιακός από τους εισαγγελείς και το όλο κλίμα που τόσο καιρό φτιάχνατε με τόση επιμέλεια; Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυνατά από τους πράσινους και πίεσε για το γκολ. Στην πορεία η απόδοση έπεσε, αλλά το ημίχρονο έκλεισε με γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου. Στην επανάληψη ο μικρός διπλασίασε τα τέρματά του θυμίζοντας λίγο από Αλέξη Αλεξανδρή και ο Ολυμπιακός μας έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη βαθμολογική, γοήτρου και ηθική. Εδειξε σε όλους γιατί είναι ο πρωταθλητής όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί μιλάει στο γήπεδο και ρίχνει τις φάπες σε όποιον του βγάζει γλώσσα και πάει να σηκώσει κεφάλι. Με τις υγείες σας και του χρόνου να είμαστε καλά.

Και τώρα πάμε στα δικά μας...που θα σταματούσε σήμερα το σκορ αν είχαμε ένα ρόστερ της προκοπής κύριε Κόκκαλη; Η ομάδα έκανε το καθήκον της και τώρα πρόεδρε ήρθε η ώρα για να ξυλωθείς. Πιάσανε κορυφή οι παίχτες μας και είναι ένα βαθμό από τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήρθε η σειρά σου να δώσεις τις απαντήσεις που πρέπει και να διορθώσεις τα λάθη του καλοκαιριού.

Καλή επιτυχία στον μπασκετικό Ολυμπιακό!!!

Σχολιάστε τοn σημερινό αγώνα στο forum των thrylos-fans!!!

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ρ. Μπράβο (63' Ντομί), Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ (28' Αβ. Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιος, Ντούντου, Μαρέσκα, Λεονάρντο (70' Πάντος), Ζαϊρί, Όσκαρ, Μήτρογλου.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.